Hvad er AV og AV-udstyr?

AV er en forkortelse af audiovisuel.

Hvad er AV og AV-udstyr?

Audiovisuelt udstyr dækker over al udstyr, der har med lyd eller video at gøre.

Det er både udstyr til virksomheder og private, som betegnelsen AV-udstyr dækker over. AV-udstyr dækker både over almindelige faldskærme, whiteboards, projektorer, web kameraer, mikrofoner, lydsystemer, højtalere og meget mere.

AV-udstyr til virksomheder og private

Ud fra ovenstående lette forklaring af hvad AV-udstyr er, kan det godt virke lidt underligt, at der faktisk er forskel på hvilket udstyr, som virksomheder kontra private forbrugere bør investere i. Overordnet set handler det om at det AV-udstyr, som er tilgængeligt i den almindelige dagligvarehandel, er designet med den private forbruger for øje og derfor understøtter deres specifikke brugsmønster. AV-udstyr til virksomheder er designet med øje for regelmæssig brug, slitage og har generelt en anden kvalitet end AV-udstyr til private. Typisk anvendes AV-udstyr til virksomheder i mødelokaler, til videokonferencer og lignende, og udstyret er muligt at skræddersy til netop at passe ind i virksomhedens mødelokale.

Derfor er det vigtigt for virksomheder at have de rette AV-løsninger

Det er rigtig vigtigt, at virksomheder har det rette AV-udstyr, der kan være med til at forene lyd med billede og gøre virksomhedsmøder til en leg for både mødedeltagere og vært. En professionel AV-forhandler kan skræddersy AV-løsninger til virksomheder, hvor der bliver taget højde for virksomhedens ønsker samt lokalets indretning. Det er nødvendigt at tage højde for rummets størrelse for at sikre bedst mulig lyd og billede. Derudover er en komplet AV-løsning til virksomheder også med til at sikre, at al AV-udstyr er kompatibelt med alle enheder i virksomheden. Så der aldrig igen er nogen, der skal stå at fedte rundt med kabler og lignende inden et vigtigt virksomhedsmøde.