Hvad kan Samsung som de andre ikke kan? Her er historien om, hvordan fisk blev til smartphones

Det er ikke mange it-virksomheder, der kan prale af at kunne fejre sine 82 år i 2020, men dette er tilfældet for Samsung.

Hvad kan Samsung som de andre ikke kan? Her er historien om, hvordan fisk blev til smartphones 1Dog har det ikke altid været it, der var i fokus hos den sydkoreanske virksomhed, for det startede ud med noget helt andet. Men til trods for mange års mulighed for at fejle og falde bagud, har Samsung formået at præsentere os for mesterværker gang på gang.

Denne artikel vil fortælle dig mere om Samsungs historie. Du kan også læse mere om de nyeste modeller inden for Samsung Galaxy-serien, der er nytænkende, innovative og smukke i deres design.

Galaxy holder ved

Samsung åbnede for første gang dørene tilbage i 1938. Dengang var det med et ønske om at blive en vigtig spiller inden for eksport af især fisk, grøntsager og nudler til Kina. Men med tidens udvikling valgte Samsung at tilpasse sig en række af de bevægelser, der kunne ses på handelsmarkedet verden over. Særligt efter Koreakrigen blev der sadlet om, hvor der blev investeret mere i tekstilindustrien. Dette blev gjort med et ønske om at kunne få landet tilbage på rette kurs og genopbygge det efter ødelæggelserne.

I dag er Samsung dén virksomhed, vi alle kender dem som. De er nemlig blevet til en vaskeægte tech-gigant, hvor de særligt er blevet populære på deres Samsung Galaxy og de mange forskellige modeller inden for serien.

Konstant nytænkning holder Samsung inde i kampen

Selvom Samsung har været én af de første til at komme med deres bud på en smartphone, betyder det ikke nogen sikkerhed på markedet. Samsung Galaxy-serien består derfor i dag af en række af forskellige modeller, hvoraf de mest populære er Samsung Galaxy S10, Samsung Galaxy Note og Samsung Galaxy S20.

Og der er god grund til at holde gang i hjulene og hele tiden udvide med nyere, billigere og bedre modeller. Samsung er hver eneste dag i hård konkurrence med både Apple og Huawei, hvoraf sidstnævnte leverer smartphones, der sommetider har de samme prioriteringer som Samsung. Dette har sat høje krav til Samsung, der derfor har måttet tænke ud af boksen endnu en gang.

Innovation skaber mesterværker

Selvom Samsung uden tvivl gerne ville være foruden den hårde konkurrence, bliver it-virksomheden alligevel tvunget til at arbejde mere innovativt og effektivt end nogensinde før. Det har resulteret i, at Samsung har skabt verdens bedste kamera til en smartphone. I Samsung Galaxy S20 Ultra sidder det revolutionerende kamera-setup med hele 108 + 48 + 12 MP sammen med en DepthVision-linse. Desuden er frontkameraet udstyret med 40 MP, hvilket gør denne model til den bedste på markedet i forhold til kamerateknologi.

Derudover leger Samsung også med former og funktioner. De har tidligere på året lanceret Samsung Galaxy Z Flip, der er konceptet bag en klaptelefon, men udformet som en smartphone. Her mødes to teknologier, der ellers synes at være uforenelige, og skaber et unikt produkt, du ikke finder andre steder, hvilket netop er opskriften på Samsungs produkter.