Hybridarbejde: Hvad betyder det for IT-sikkerheden?
Hjem COVID-19 Hybridarbejde: Hvad betyder det for traditionelle IT-sikkerheden?

Hybridarbejde: Hvad betyder det for traditionelle IT-sikkerheden?

Af Redaktionen

Datasikkerhed har altid været højt prioriteret hos virksomheder – og er en konstant udfordring.

Da en sikkerhedsbrist kan have alvorlige konsekvenser, kigger vi på, hvordan den traditionelle IT-sikkerhed passer ind nu, hvor vi i højere grad arbejder hjemmefra.

Hybridarbejde: Hvad betyder det for IT-sikkerheden?Hybridarbejde forventes at blive normen, fordi vi har arbejdet mere hjemmefra på grund af COVID-19. Før pandemien havde i gennemsnit 39 % af arbejdsstyrken en hjemmearbejdsplads, men tallet forventes at stige til 48 %, når den fulde genåbning af samfundet er realiseret1.

Derfor findes der nu masser af kontorudstyr i medarbejdernes hjem. Det øger ikke bare udfordringerne med IT-sikkerheden, men kræver også i endnu højere grad, at medarbejderne indordner sig under regler og best practice.

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>