Hydroscand Groups franske datterselskab køber Pathel Industrie SAS
Hjem NYHEDER Hydroscand Groups franske datterselskab køber Pathel Industrie SAS

Hydroscand Groups franske datterselskab køber Pathel Industrie SAS

Af Redaktionen

Hydroscand Frankrig har underskrevet en aftale om at erhverve 100% af aktierne i Pathel Industrie SAS – med datterselskaber i Frankrig, Storbritannien og Spanien.

Pathel Industrie har hovedkvarter i Lyon, Frankrig.

Pathel Industrie blev grundlagt i 1975 og tilbyder løsninger til industrielle slanger og fittings. Med næsten 50 års erfaring har Pathel Industrie en kvalitetsledende position i Frankrig med et bredt udvalg af koblinger, industrislanger og relaterede tjenester.

Gennem sit datterselskab, Clarel, tilbyder virksomheden yderligere ekspertise og services til slangeproduktion og montering, uddannelse, samt en bred produktviden på ni forskellige lokationer i Frankrig.

Opkøbet styrker Hydroscands strategiske ambition om at være en førende aktør inden for hydrauliske og industrielle slanger.

Frida Norrbom Sams, CEO Hydroscand Group udtaler:
Gennem dette opkøb får Hydroscand Group en veldrevet, kundefokuseret virksomhed med god rentabilitet, der giver os en markedsledende position i Frankrig. Vi ser frem til fortsat at udvikle og udvide forretningen sammen med Pathels ledelsesteam.”

Hydroscand Groups franske datterselskab køber Pathel Industrie SAS

Hydroscand Groups franske datterselskab køber Pathel Industrie SAS

Gregory Emir, CEO for Pathel Industrie udtaler:
Vi er glade for at fortsætte vores rejse sammen med Hydroscand Group. Hydroscand Group har oplevet en imponerende vækst, og vi er sikre på, at begge parter vil bringe både viden og ekspertise til vores fælles fremtid. Det bliver spændende at dele nye og værdifulde synergier med alle – til gavn for både eksisterende og fremtidige kunder.”

Hydroscand Group vil overtage det fulde ejerskab, og opkøbet forventes at være gennemført inden udgangen af 2022.

 

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>