iBinder erhverver SaaS-selskabet SundaHus for at hjælpe bygge- og ejendomsbranchen med at opfylde øgede krav til bæredygtighed
Hjem BÆREDYGTIGHED iBinder erhverver SaaS-selskabet SundaHus for at hjælpe ejendomsbranchen med at opfylde øgede krav til bæredygtighed

iBinder erhverver SaaS-selskabet SundaHus for at hjælpe ejendomsbranchen med at opfylde øgede krav til bæredygtighed

Af Redaktionen

iBinder, den førende nordiske digitale platform for informationsbehandling inden for bygge- og ejendomsbranchen, erhverver SaaS-selskabet SundaHus, der har Sveriges allerbedste materialedatabase.

Med opkøbet realiseres muligheden for at integrere bæredygtighed i pristilbud og hjælpe virksomheder med at opfylde de nye krav til bæredygtighed.

Lav produktivitet, stort ressourceforbrug og stor klima- og miljøpåvirkning er bygge- og ejendomssektorens store udfordringer. Nu tager iBinder med opkøbet af SundaHus det næste skridt på sin vækstrejse mod at mindske miljøpåvirkningen i hele ejendommens livscyklus. Med enkelhed som ledestjerne hjælper iBinder sine kunder med at samarbejde og dele information i alle faser af en ejendoms livscyklus; fra indkøb til planlægning, projektering, byggeri og ejendomsdrift. iBinder er i gennemsnit vokset med 25 % de seneste 3 år og er blevet udset til Gasell i flere nordiske lande.

Tidligere i år erhvervede iBinder selskabet Byggnet. Opkøbet af SundaHus supplerer iBinders tilbud, så vi kan hjælpe ejendomsejere med at håndtere de ny krav til klimadeklarationer, materialevalg og EU’s Taksonomi for bæredygtige investeringer.

iBinder erhverver SaaS-selskabet SundaHus for at hjælpe bygge- og ejendomsbranchen med at opfylde øgede krav til bæredygtighed– Med den uafbrudte digitale informationsstrøm, som iBinders projektplatform skaber sammen med SundaHus’ materialedatabase, kan vi hjælpe vores kunder og deres partnere med at samarbejde mere effektivt og opfylde de nye krav til bæredygtighed for at mindske klimaaftrykket, udfase miljøskadelige kemikalier og samtidig øge produktiviteten i byggesektoren – fra projekt til ejendomsdrift med ejendommen i centrum, udtaler Per Hedebäck, adm. direktør og koncernchef i iBinder-koncernen.

SundaHus har siden 1990 arbejdet på at skabe metoder, systemer og tjenester for giftfrie og mere langsigtede, bæredygtigt byggede omgivelser. Systemet SundaHus Miljødata gør det let for alle, som er involveret i byggeprocessen, at finde ud af, om produkter i et projekt opfylder specifikke miljøkrav, at udarbejde klimarapporter samt opbygge ”logbøger” eller materialebanker over bygninger.

Ved hjælp af systemets strukturerede information om blandt andet kunders bygninger, med 49.000 bedømte produkter (230.000 artikler), 4.500 varemærker, mere end 10.000 kemiske stoffer lægges grunden til en mere cirkulær og effektiv byggebranche.

– Hos iBinder ser vi store muligheder for, at bæredygtighed kan blive en endnu mere naturlig og integreret del af kundernes processer. Særlig interessant er også mulighederne for ekspansion på det europæiske marked. Sammen kan vi skabe grundlaget for et bæredygtigt samarbejde (foundation for sustainable collaboration) både i og uden for Sverige, udtaler Lisa Elfström, adm. direktør for SundaHus.

 

 

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>