Indisk ambassadørbesøg på TEC 26. oktober
Hjem NYHEDER Indisk ambassadørbesøg på TEC 26. oktober

Indisk ambassadørbesøg på TEC 26. oktober

Af Redaktionen

På TEC glæder vi os til at få besøg af den indiske ambassadør i Danmark, Ajit Gupte.

Indisk ambassadørbesøg på TEC 26. oktober

Indisk ambassadørbesøg på TEC 26. oktober

Det sker mandag d. 26. oktober kl. 10.30 – 12.00 på Stæhr Johansens Vej 7, 2000 Frederiksberg.

I kølvandet på det netop afholdte virtuelle topmøde imellem statsminister Mette Frederiksen og premierminister Modi, lægger Indiens ambassadør nu vejen forbi TEC – Technical Education Copenhagen på Frederiksberg, hvor han sammen med studerende og undervisere zoomer ind på bl.a. fremtidens grønne omstilling – set fra et indisk perspektiv. Og med fokus på inspiration mellem Danmark og Indien.

Formålet med besøget er at markere den gensidige forståelse mellem de to lande – ikke mindst inden for den netop indgåede aftale omhandlende den grønne omstilling, hvor uddannelse og omskoling er afgørende.

Igennem de sidste tre år er TEC – sammen med tre andre erhvervsskoler i Danmark – med i uddannelseskonsortiet DCAC – Danish Consortium for Academic Craftsmanship. DCAC har gennem de sidste tre år indgået en række aftaler med større indiske organisationer.

I samarbejdet med de indiske partnere om uddannelse og opkvalificering af den indiske arbejdsstyrke med særligt fokus på erhvervsuddannelsesområdet og grøn teknologi/omstilling, kan Danmark inspirere inderne i praksisnær undervisning og vores lange tradition for vekseluddannelser (skiftevis skole og praktik i virksomhed).

Dagens program:

10.30 – 11.15: Ambassadøren holder oplæg for elever, Q&A-session og overdragelse af et indisk mini-bibliotek bestående af klassiske, indiske litterære værker til brug for TECs elever og medarbejdere.

11.15- 11.30: Plantning af venskabstræ med ambassadøren og direktør for TEC, Morten Emborg samt eleverne i gården (inkl. fotosession)

11.30- 12.00: Møde om fremtidigt strategisk samarbejde med TECs direktion

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>