Indled året med et nyt 4K QLED Smart-TV fra Nokia med strålende farver, bedre kontrast og dynamisk lyd
Hjem NYE PRODUKTER Indled året med et nyt 4K QLED Smart-TV fra Nokia med strålende farver

Indled året med et nyt 4K QLED Smart-TV fra Nokia med strålende farver

Af Redaktionen

Op til det nye år præsenterer Streamview nye QLED-baserede Nokia Smart-TV i fem forskellige størrelser.

Takket være Quantum Dot-teknologi opnår hver model farvestrålende og kontrastfyldte billeder, og den integrerede subwoofer giver en imponerende, dynamisk lydoplevelse.

StreamView GmbH, producenten bag det moderne Nokia Smart TV og streaming-bokse i Europa, annoncerer nu fire nye Nokia Smart 4K UHD TV med QLED-teknologi i 43, 50, 55, 58 og 70 tommer. Nokia QLED Smart TV bruger Quantum Dot-teknologi til at skabe naturtro, strålende farver under alle lysforhold og fra en bred betragtningsvinkel. Uanset om det er lyst eller mørkt i rummet, garanterer Nokia QLED Smart TV altid en fantastisk seeroplevelse med imponerende lysstyrke og levende farvegengivelse. Med Android TV og Google Play-butikken har brugerne adgang til mere end 7.000 apps, herunder populære streamingtjenester som Netflix, Disney+, Prime Video og YouTube.

Forskellige tilstande forbedrer din oplevelse

Nokia QLED Smart TV giver dig valget mellem specifikke skærmtilstande – Sport, Gaming og Film. Den specifikke tilstand tilpasser farve- og lydindstillinger og opgraderer din hjemmeunderholdning. I gaming-tilstand forbedres responstiden til 8ms, og dynamisk kontrast og 4K-opskalering giver en mere indlevende spiloplevelse. Det visuelle bliver understøttet af en forbedret lyd samt en kraftfuld og fyldig bas fra den indbyggede subwoofer. Den roterbare stander sikrer optimale betragtningsvinkler, uden detaljer går tabt. Nokia QLED Smart TV giver en kvalitetsoplevelse for alle sanser i denne prisklasse.

Talrige tilslutningsmuligheder og en hurtig processor

Der er rigeligt med tilslutningsmuligheder såsom tre HDMI- og to USB-porte, en LAN- og en audio/video-port, dual-band Wi-Fi og Bluetooth til fjernbetjeningen og andre Bluetooth-enheder. Apps, der understøtter Chromecast, kan ligeledes bruges til at streame sport, videoer, mobilspil, musik og andet indhold fra mobile enheder til tv-skærmen, og ved hjælp af Google Assistant og stemmestyring kan yoga eller hjemmetræning for eksempel afspilles på YouTube, de første julefilm kan streames eller information om kommende snefald kan findes online på Google med blot en hurtig stemmekommando.

Den indbyggede Quad-core-processor med 1,5 GB SDRAM og 8 GB lagerplads sikrer jævn afspilning af spil, videoer og webindhold, og med den indbyggede tredobbelte tuner til live-tv via jordbaseret antenne (DVB-T2), satellit (DVB-S2) eller kabel (DVB-C) er det nemt at få adgang til en bred vifte af nationale og internationale tv-programmer. Til betalings-tv-indhold er et CI+-slot til betalings-tv-kort tilgængelig. Derudover understøtter Nokia QLED Smart TV SatCR til tilslutning af op til otte modtagere med en SatCR LNB.

Design og fjernbetjening i elegant, nordisk design

Indled året med et nyt 4K QLED Smart-TV fra Nokia med strålende farver, bedre kontrast og dynamisk lyd

Den velkendte stil, kvaliteten og det minimalistiske design fra Nokia findes også i de nye QLED-modeller. Den stemmestyrede Bluetooth-fjernbetjening er ergonomisk formet og ligger godt i hånden, og med baggrundsbelysning i hver tast er det let at finde den rigtige knap – selv i de sene aftentimer. Med Netflix- og YouTube-knapper på fjernbetjeningen kan begge apps åbnes med et enkelt tryk på en knap.

Forskelle mellem QLED og LED

QLED-teknologien er baseret på den velkendte LED-teknologi, som er blevet forbedret med Quantum Dots. Det betyder, at et LCD-panel er baggrundoplyst af mikroskopiske LED-dioder. LED-baggrundsbelysningen er meget lysstærk, og LED-lampernes levetid er ekstremt lang. Lyset muliggør høj kontrast og et intenst farverigt billede. Med QLED tilføjes et ekstra lag med “quantum dots”, som belyses forskelligt af elektriske impulser. Dette resulterer i et større farvespektrum, endnu lysere billeder samt bedre kontraster. Farverne fremstår mere levende, og den dybe sort ser ikke længere ser grå ud.

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>