Infinidat kigger ind i fremtiden for enterprise storage-muligheder med Multi-Petabyte Data Center

Enterprise-kunder kan se frem til flere og bedre muligheder for at opbevare og håndtere de enorme mængder data virksomheder genererer hver dag, uge, måned og år.

Infinidat kigger ind i fremtiden for enterprise storage-muligheder med Multi-Petabyte Data Center 1Uanset om det er software eller data er der behov for plads og sikkerhed – for i dagens IT-univers er der ikke plads til nedbrud og GDPR har sat en ny standard for opbevaring af data og kundeinformationer.

Med de øgede krav til både sikkerhed og mængde af data der skal opbevares, skal udbyderne af storage løsninger også kunne følge med, og her har Infinidat nu sat den nye standard med deres visioner for Multi-Petabyte Data Center.

Forløberen for visionen er Infinidat Elastic Data Fabric, hvis komponenter der er tilgængelige, mens yderligere komponenter forventes at blive tilgængelige i midten af 2020.

Infinidat Elastic Data Fabric vil bygge på alle de grundlæggende teknologier, der styrer Infinidat-porteføljen, med det formål at levere et stof, der understøtter problemfri flytning af arbejdsbyrden mellem systemer, datacentre og skylagring, samtidig med at data migration kan noteres på IT-listen over uddøde teknologier og services.