Infinidat supercharger kanalprogrammet for 2023 med udvidet partnerprogramsupport
Hjem Nyheder Infinidat supercharger kanalprogrammet for 2023 med udvidet partnerprogramsupport

Infinidat supercharger kanalprogrammet for 2023 med udvidet partnerprogramsupport

Af Redaktionen

Infinidat, en førende leverandør af enterprise storage-løsninger, annoncerede i dag en række nye initiativer, udvidelser og opdateringer til sit kanalpartnerprogram på verdensplan.

Infinidat fortsætter med at investere kraftigt i at yde support til partnere, med kanalindtægtsbidrag på 52 % år-til-år globalt.

Nye tilføjelser omfatter et væsentligt forbedret EMEA- og APJ-kanalprogram og et nyt salgsaktiverings- og træningsprogram – Infuziast Certified Partner Program – sammen med regionale programforbedringer, såsom kanalpartneradvisory boards. Infinidat har også udvidet sin kanalbase med 22 nye partnere og distributører og udvidet Infinidats kanalsalgsteam med tilføjelsen af syv nye kanalpartnerchefer verden over. Desuden tilføjede Infinidat i EMEA og APJ en ny, meget erfaren direktør for kanalsalg, hvilket accelererede Infinidats momentum med sine EMEA- og APJ-kanalpartnere.

Infinidat supercharger kanalprogrammet for 2023 med udvidet partnerprogramsupport“Vi er stolte af udvidelsen og uddybningen af vores kanalpartnerprogrammer, især dem i EMEA og APJ, og vi ved, at kanalpartnerne er meget begejstrede for det, vi introducerer i 2023,” udtaler Eric Herzog, CMO for Infinidat. “2022 har været et stort år for vores kanalcentrerede fremskridt, som har høstet adskillige industripriser og anerkendelse. Men med de spændende nye tilføjelser og forbedringer, vi bringer til Infinidats kanalpartneroplevelse, vil 2023 blive endnu stærkere.”

Følgende skitserer de store forbedringer og udvidelser af Infinidats partnerprogrammer fremover:

  • Forbedringer til EMEA- og APJ-kanalpartnerprogrammet – Infinidat forbedrer sit EMEA- og APJ-kanalprogram med nye niveauer for partnere; en forbedret aftaleregistreringsproces; nye backend-rabatter; et redesignet kriterier for MDF; et program, der ikke skal videresælges; redesignet aktiveringsprogrammet på InfiniVersity-partnerportalen; og øget fælles markedsføringsindsats.
  • Infuziast Certified Partner Program – Infinidat introducerer sit store nye salgsaktiverings- og træningsprogram, der starter i første halvdel af 2023 i Amerika og i EMEA og APJ i anden halvdel af 2023. Kanalpartnere, lige fra salgskonsulenter til teknisk personale , vil være i stand til at opnå certificering gennem dette nye program, som også inkluderer en belønningskomponent.
  • Personaleopdatering – I 2022 annoncerede Infinidat en ny leder for kanalen på tværs af EMEA og APJ, med udnævnelsen af James “JT” Lewis som Infinidats direktør for kanalsalg for EMEA og APJ. Virksomheden tilføjede også syv nye kanalpartnerchefer til det globale Infinidat-salgsteam for at støtte det voksende antal partnere og distributører rundt om i verden. Mitch Diodato, Senior Director for Channel Sales for Americas, fortsætter som kanalsalgsleder i Amerika.
  • Partner Advisory Boards – Infinidat vil etablere partneradvisory boards for kanalen i Amerika, EMEA og APJ i 2023.
  • Partner Tech Clubs – Infinidat vil oprette partner tech-klubber for ingeniører, løsningsarkitekter og løsningsrådgivere i EMEA og APJ.

 

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>