Infinidat udnævner Eric Herzog som Chief Marketing Officer
Hjem Nyheder Infinidat udnævner Eric Herzog som Chief Marketing Officer

Infinidat udnævner Eric Herzog som Chief Marketing Officer

Af Redaktionen

Infinidat meddelte i dag, at Eric Herzog er blevet udnævnt til Chief Marketing Officer (CMO).

Herzog, som er tidligere topchef hos de globale lagerudbydere EMC og IBM, slutter sig til Infinidat og rapporterer til Infinidats CEO Phil Bullinger.

Herzog har mere end 30 års erfaring og dokumenteret succes i enterprise storage-industrien, hvor han har stået I spidsen for alle aspekter af marketing, produktstyring og forretningsudvikling i både nystartede virksomheder og Fortune 500-virksomheder. Han er blevet anerkendt som “Årets Markedsfører/CMO” (januar 2021), “Top 100 Hybrid Cloud Influencers” (marts 2021) og “Top 100 AI og Big Data Influencers” (marts 2020).

Infinidat er den mest innovative enterprise storage-virksomhed at scale i verden i dag, der leverer en AI-drevet set-and-forget tilgang med hidtil uset 100 % tilgængelighed, overlegen ydeevne, der er hurtigere end all-flash-alternativer, en omfattende lagersoftware defineret portefølje og lavere samlede omkostninger,” udtaler Eric Herzog, ny CMO hos Infinidat.

Infinidat udnævner Eric Herzog som Chief Marketing OfficerI sin nye rolle som CMO for Infinidat vil Herzog lede virksomhedens globale marketing- og brandstrategi og eksekvering. Hans ansvar spænder over produktmarketing, go-to-market-strategier, brand-building, marketingprogrammer, strategisk kommunikation, konkurrenceanalyser og styrkelse af relationer med industriens influencers og interessenter.

 

 

 

 

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>