Infinidat udnævnt til brancheleder i Gartner Magic Quadrant i 2021 primære storage arrays
Hjem CLOUD Infinidat udnævnt til brancheleder i Gartner Magic Quadrant i 2021 primære storage arrays

Infinidat udnævnt til brancheleder i Gartner Magic Quadrant i 2021 primære storage arrays

Af Redaktionen

Infinidat, en førende leverandør af storageløsninger i enterpriseklassen, annoncerede i dag, at virksomheden for tredje år i træk er blevet kåret som en brancheleder i Gartner Magic Quadrant for Primary Storage Arrays i 2021.

“Infinidats fortsatte udvikling i Gartners Magic Quadrant bekræfter vores konkurrencemoment og styrken i vores løsninger som leder på markedet for enterprise storage,” udtaler Phil Bullinger, administrerende direktør for Infinidat.

Infinidat udnævnt til brancheleder i Gartner Magic Quadrant i 2021 primære storage arrays”Vores position i Leader-kvadranten er forankret i vores grundpræmis om at innovere og levere datalagringsløsninger med en uovertruffen kombination af 100% tilgængelighed, enestående ydeevne og de lavest mulige samlede omkostninger i multi-petabyte-skala.”

Tidligere på året blev Infinidat udnævnt til Gartner Peer Insights-kundernes valg i 2021 i Gartner Peer Insights “Voice of the Customer”: Primary Storage. Det er tredje år i træk, at Infinidat er anerkendt som et Gartner Peer Insights-kundevalg baseret på slutbrugernes uafhængige anmeldelser og vurderinger.

Den 14. oktober 2021 har Infinidat modtaget 153 anmeldelser i de sidste 12 måneder fra verificerede kunder på markedet Primary Storage Arrays, med en gennemsnitlig score på 4,8 stjerner ud af 5. Ca. 75% af anmeldelserne er fra virksomheder, der har $ 1 milliard eller mere i omsætning. Desuden angav 95% af kunderne at de ville anbefale Infinidat til deres kollegaer.

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>