Infinidat udnævnt til Primary Storage Leader for 5. år i træk i 2022 Gartner Magic Quadrant
Hjem LEVERANDØR Infinidat udnævnt til Primary Storage Leader for 5. år i træk i 2022 Gartner Magic Quadrant

Infinidat udnævnt til Primary Storage Leader for 5. år i træk i 2022 Gartner Magic Quadrant

Af Redaktionen

Infinidat, leverandør af enterprise storage-løsninger, annoncerede i dag, at virksomheden er blevet udnævnt til leder i 2022 Gartner Magic Quadrant for Primary Storage, hvilket markerer det 5. år i træk, at Gartner anerkender Infinidats lederskab indenfor enterprise storage.

Ifølge Gartner har leverandørerne i Leaders-kvadranten den højeste sammensatte score for deres evne til at udføre (Ability to Execute) og deres vision (Completeness of Vision).

En “leder” har den markedsandel, troværdighed og marketing- og salgskapacitet, der er nødvendig for at drive accepten af ​​nye teknologier. De er innovatører og thought leaders med veltilrettelagte planer, som kunder og kundeemner kan bruge, når de designer deres storage-infrastrukturer og -strategier.

– Vi mener, at den fortsatte anerkendelse af Infinidat i Gartner Magic Quadrant for Primary Storage anerkender vores position som en af ​​de førende udbydere af enterprise storage-løsninger, udtaler Phil Bullinger, CEO for Infinidat og fortsætter.

“Vi er godt positioneret til at fortsætte vores momentum til, med succes, at levere state-of-the-art enterprise storage platforme og cyber modstandsdygtighed. Denne vigtige anerkendelse fra Gartner forklarer ikke kun store virksomheders tillid til at bruge Infinidat, men taler også om værdien af ​​vores kundecentrerede vision og vores evne til vedvarende at udføre denne vision.

Infinidat udnævnt til Primary Storage Leader for 5. år i træk i 2022 Gartner Magic QuadrantFeedback fra virksomhedskunder og serviceudbydere styrker Infinidats position på storagemarkedet. Infinidat har modtaget hundredvis af slutbrugeranmeldelser i Gartner Peer Insights-anmeldelsen for Primary Storage Arrays, hvor vores InfiniBox SSA modtager de optimale 5 stjerner ud af 5 og vores InfiniBox modtager 4,9 stjerner ud af 5.

Derudover siger 100 pct. af InfiniBox SSA-anmelderne at de vil anbefale InfiniBox SSA til deres ligesindede, og 97 procent af InfiniBox-anmeldere ville anbefale InfiniBox til deres ligesindede.

Mange af Infinidats kunder er på Fortune 500 og Global 2000 listerne. Følgende er nogle eksempler på Gartner Peer Insights-anmeldelser for InfiniBox-storage platformen:

– Hvis du ikke kører Infinidat i dit datacenter, spilder du penge på storage. (VP of Technology i sikkerhedsbranchen)

– Den bedste all-flash løsning på markedet. (VP i salg af IT-tjenester)

– Infinidats storage-arkitektur er en innovativ platform. Jeg kunne ikke tænke mig et bedre sted for vigtige data end denne platform. (Medformand og CTO indenfor IT-servicebranchen)

– Generelt kan jeg ikke sige nok gode ting om Infinidat eller InfiniBox-produktlinjen. (VP of Technology i sikkerheds- og investeringsbranchen)

– Bedste hastighed, tilgængelighed, skalerbarhed og support, der kan købes. (Datacenteringeniør i IT-servicebranchen)

– Infinidat leverer et højtydende array, der er nemt at administrere og til en reduceret pris sammenlignet med sine konkurrenter. (Lagringsingeniør i IT-servicebranchen)

 

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>