Infinidat valgt til Gartner Peer Insights Customers’ Choice inden for Primary Storage

Infinidat, en førende udbyder af enterprise storage løsninger, oplyser at virksomheden er blevet udnævnt til January 2020 Gartner Peer Insights Customers’ Choice for Primary Storage.

Infinidat valgt til Gartner Peer Insights Customers’ Choice  inden for Primary Storage 1
Moshe Yanai, CEO og grundlægger af Infinidat

Gartner definerer Primary Storage som et dedikeret produkt eller en produktlinie inden for hybrid storage arrays, solid-state arrays (SSAs) eller begge. Infinidat er tidligere blevet valgt som Gartner Peer Insights Customers’ Choice for General-Purpose Disk Arrays producent i februar 2019.

Customers’ Choice udnævnelsen repræsenterer kundernes syn på markedets højest vurderede producenter og er valgt på baggrund af både antal af anmeldelser og generelle vurderinger. For at bliver anerkendt skal en producent mindst have 50 verificerede vurderinger med et gennemsnit på  4.2 stjerner eller højere (ud af 5.0 stjerner) inden for de seneste 12 måneder. Fra og med 22. januar, 2020, har Infinidat opnået 104 vurderinger fra verificerede kunder med en gennemsnits-score på 4.9 stjerner ud af 5 inden for de seneste 12 måneder.  Yderligere har 98% af kunderne indikeret at de er parat til at anbefale Infinidat til deres kollegaer.

“Vi er meget glade for endnu en gang at være udnævnt til Gartner Peer Insights Customers’ Choice,” udtaler Moshe Yanai, CEO og grundlægger af Infinidat. “Vi ser det som et udslag af Infinidat’s enestående post-sales support, effektivitetog vores succes i forhold tilat levere verdens-klasse kundeoplevelser. Vi er bevidste om, at vi fortsat skal gøre os fortjent til kundernes loyalitet hver dag, og vi er taknemmelige for deres feedback i forhold til vores roadmap, der sikrer at vi har en effektiv og hurtig udviklingsproces.”

 Det væsentligste formål med primary storage array’s er at understøtte responstid- samt såkaldt  input/output per second (IOPS)-sensitive structured data workloads. Typiske use case eksempler inkluderer mission-critical workloads, mainstream database workloads samt in-house-udviklede transaktions-applikationer. Andre use case eksempler inkluderer  konsolidering af virtuelle applikationer, analyser, high-performance computing (HPC) samt at levere vedvarende storage for container miljøer.