Ingram Micro og RadiCover i nyt samarbejde om Health Tech
Hjem Ingram Micro Ingram Micro og RadiCover i nyt samarbejde om Health Tech

Ingram Micro og RadiCover i nyt samarbejde om Health Tech

Af Redaktionen

Danske RadiCover, der udvikler og producerer Health Tech produkter inden for mobil-accessories, har indgået ny aftale om distribution i Norden med Ingram Micro, der starter med det danske marked.

Ingram Micro og RadiCover i nyt samarbejde om Health Tech 2

RadioCover øger sikkerheden via ny teknologi

Målet er vækst – at gå fra nichesalg til salg til de brede målgrupper – både i privat- og B2B-segmentet.

Health Tech brand øger sikkerheden via ny teknologi

RadiCover har en stærk historie og unik brandprofil, der har fokus på vores alles sikkerhed og tryghed, når vi med høj hastighed introducerer nye trådløse mobileteknologier og produkter i vores liv – både privat og på jobbet.

4 år efter stifteren, danske Enrico Kaarsberg, på baggrund af egne bitre helbredsmæssige oplevelser med moderne teknologi, satte sig for at skabe RadiCover og udvikle en serie af nyskabende – Smart Protection – produkter, er virksomheden nu klar til næste skridt.

”Vi har gjort vores forarbejde med udviklingen af et fantastisk produkt og etablering af RadiCovers brand med over 180 forhandlere i Danmark og Norge – mens vi netop er startet op i Sverige og oplever stor interesse her også. Ambitionen er nu, via nye afsætningskanaler indenfor tele og elektronik, at nå ud til forbrugerne i resten af Norden – og herefter Europa – med de stærke unikke features som RadiCovers produkter byder på. I den forbindelse kunne vi ikke pege på en bedre og stærkere international distributions samarbejdspartner end Ingram Micro”, udtaler RadiCover stifter Enrico Kaarsberg

RadiCover har allerede opfyldt sin oprindelige ambition og vision om at indtage den førende position på markedet for anti-mobilstrålings- og RFID-beskyttende produkter i Danmark og Norge. Nu venter resten af Norden som næste store skridt. Virksomhedens spydspidsprodukter er de unikke Smart Protection mobil- og tabletcovers udført i de bedste kvalitetsmaterialer, samt tilbehør til børn, der bruger trådløse produkter – fx tablets og babyalarmer, der alle i dag sælges i såvel førende detailkæder som f.eks. NEYE, Helsam og online.

Vil ride med på sundheds- og Health Tech trend

Det er et faktum, at forbrugerne bliver mere og mere sikkerhedssøgende og dette giver sig også udslag i deres valg af mobiltilbehør i kategorien mobil- og tabletcovers samt headset m.m..

”Det vigtigste vi har, er vores gode helbred og tid, og i det seneste årti er der sket massive forbrugerbevægelser hen imod og vækst inden for økologi, sund kost, skønhedsprodukter uden tilsætningsstoffer, brug af solcreme, men også teknologi som fx Smartwatches og Smartphones m.m. Alt sammen fordi forbrugerne ønsker at optimere sit helbred, sikkerhed og tid. RadiCovers unikke værditilbud om beskyttelse mod mobilstråler og RFID tyveri fra dit kontaktløse kreditkort, samt dokumenteret fri for sundhedsskadelige materialer, rider på samme bølge – og vi ønsker at være en del af denne Health Tech bølge”, fortæller Ronny Sauer, Senior Business Manager hos Ingram Micro Danmark.

Rumteknologi øger sikkerheden

Hemmeligheden bag RadiCovers produkter er den indbyggede anti-strålingsmembran som bl.a. også bliver anvendt i astronautdragter for at beskytte mod kosmiskstråling i rummet. RadiCover er lykkedes at indbygge teknologien på en måde, så man i et mobilcover opnår en beskyttelse på op til 86% af de mobilstråler, der normalt vil blive sendt mod kroppen og hovedet, når man taler eller går med mobilen i lommen eller tasken. Dette vel at bemærke uden nævneværdig påvirkning af mobilens signal eller forøgelse af sendestyrken – og dermed ej heller øget batteriforbrug eller stråling. RadiCover har testet produkterne i førende uafhængige og akkrediterede laboratorier i Danmark, Tyskland og USA.

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>