Innovation for en mere smidig brug med Samsung One UI
Hjem LeverandørSamsung Innovation for en mere smidig brug med Samsung One UI

Innovation for en mere smidig brug med Samsung One UI

Af Redaktionen

Det var længe siden, vi så på en smartphone som noget, vi kun bruger til opkald og sms.

Innovation for en mere smidig brug med Samsung One UII dag er det indlysende, at der skal være et godt kamera i din smartphone. Det er en selvfølge, at der skal være apps til underholdning, og det er lige så indlysende, at du skal kunne gøre praktiske ting med den såsom at gennemgå din økonomi og betale regninger.

I dag er en smartphone ikke bare en smartphone, den er snarere en ledsager, som vi har med os, overalt hvor vi går.

Ikke overraskende stiller dette øgede krav til, hvad en smartphone skal kunne, men også til hvor behagelig den skal være at bruge. Og det handler ikke kun om at være kreativ med telefonens udseende og funktioner, for at den skal være brugervenlig, men også om at gennemgå grænsefladen. Hvordan kan vi gøre det så naturligt og nemt som muligt for alle at bruge deres smartphones?

Innovation for en mere smidig brug med Samsung One UISamsung arbejder konstant på nye innovative ideer og meningsfuld teknologi til vores brugere. For at give vores brugers stadigt mere indholdsrige hverdage har vi udviklet en helt ny grænseflade til vores Galaxy-serie. Samsung One UI:s Fokus ligger på enkelhed og fleksibilitet og er designet til at gøre interaktionen med din smartphone så naturlig som muligt. Distraktionen minimeres, og grænsefladen er lavet så minimalistisk som muligt. Tanken er, at det, du ser på din smartphone, skal tilpasses til, hvordan du rent faktisk bruger den. Det skal ikke være nødvendigt at lede efter dine mest brugte funktioner og apps, de skal findes frem til dig.

Sådan fungerer One UI

Innovation for en mere smidig brug med Samsung One UIHvis du for eksempel vil ringe og indtaster telefonnummeret på tastaturet, så forsvinder andre menupunkter, der ikke har noget med telefonnummeret at gøre. I stedet dukker der nye valg op som at oprette en ny kontakt eller starte et videoopkald. Det der ikke er relevant i situationen, bliver simpelthen fjernet, så du ikke bliver distraheret af det.

Denne nye grænseflade er også tilpasset de store skærme, der er blevet synonyme med nyere smartphones. For at gøre det lettere at bruge store smartphones med én hånd, deler One UI skærmen op på midten. På den øverste del af skærmen ser du indhold som billede og tekst, mens den nederste del bruges til at interagere med telefonen. Så alle kommandoer er inden for rækkevidde – selv med én hånd.

Når det gælder skærmen, har vi også valgt at tilføje flere ønskede funktioner. I dag bruger vi vores smartphone overalt, når vi sidder ved morgenbordet, til frokost og når vi er i seng. I betragtning af hvor meget vi bruger og ser på den, er det også vigtigt, at det ikke er anstrengende for vores øjne, især når det er mørkt. Derfor har Samsung One UI også en tilpasset Night Mode, hvor du kan justere skærmens farve, lysstyrke og kontrast. Tanken er, at du skal kunne bruge din telefon uden at skulle knibe øjnene sammen for at se skærmen, uanset hvornår på dagen du bruger den.

Smartphonen er næsten altid hos os, og den er her for at blive, og vil kun blive bedre og bedre. Vi vil ikke bare fortsætte med at gøre vores produkter bedre, hurtigere og mere kraftfulde. De kommer også til at bliver mere og mere brugervenlige. Alt hvad vi udvikler, gør vi med brugerens bedste i tankerne. Vores teknologi skal være innovativ og meningsfuld, og vi er stolte over at kunne præsentere dig for Samsung One UI.

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>