Interoutes fibernet driver Vatikanets nye online nyhedsportal
Hjem Leverandør Interoutes fibernet driver Vatikanets nye online nyhedsportal

Interoutes fibernet driver Vatikanets nye online nyhedsportal

Af Redaktionen

I dag kan den globale netværks- og cloudvirksomhed Interoute annoncere, at Vatikanets kommunikationssekretariats nye onlineportal www.vaticannews.va anvender Interoutes fibernetværk.

Interoutes fibernet driver Vatikanets nye online nyhedsportal 2Portalen indeholder flere forskellige kommunikationskanaler, herunder både radio og tv, i et enkelt interface, der understøtter Kirkens mission om at blive mere digital.

Kirkens digitale portal giver brugerne mulighed for nemt at søge efter information og forsyner dem med multimedieindhold på forskellige sprog. Chef for teknologiafdelingen hos sekretariatet for kommunikation ved Den Hellige Stol, Francesco Masci, fortæller:

”Revurderingen af Den Hellige Stols kommunikationssystem betød et vigtigt teknologisk skift, hvor web, nye udgivelser og radio- og tv-udsendelser alle bliver samlet ét sted. Ved siden af portalen vil vi lancere andre tjenester, og vi overvejer også andre projekter, som kan distribuere kvalitets multimedieindhold direkte til brugere, såsom dokumentarfilm og andre vigtige produktioner. Interoutes nye fibernetværk er det infrastrukturelle grundlag for, at dette banebrydende projekt kan lykkes.”

En grundsten i det ambitiøse projekt er den direkte adgang til Interoutes digitale rygrad med dets fibernet, og det er grunden til, holdet bag Vatikan-projektet har døbt projektet ”Rygrad”. Interoute ejer og forvalter et globalt privatnetværk, der dækker over 72.000 km. fibernet på tværs af Europa. Hos Interoute er man meget stolte over at være en del af projektet.

”Vi er beæret over at assistere sekretariatet for kommunikation ved Den Hellige Stol med vores store erfaring og ekspertise. Interoute har opbygget en paneuropæisk rygrad af infrastruktur, der forstærker den digitale transformation for globale organisationer. Vores erfaring i at opbygge og vedligeholde et af Europas største netværk, har givet os kompetencerne til at understøtte dette unikke projekt samt overholde tidsfristen og tage hensyn til de kulturelle begrænsninger,” siger Jesper Aagaard, der er nordisk adm. direktør i Norden.

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>