Introducerer Nokia T20-tablet
Hjem Nye Produkter Introducerer Nokia T20-tablet

Introducerer Nokia T20-tablet

Af Redaktionen

Alsidig, hårdfør og med fantastisk batterilevetid.

HMD Global, producenten af den moderne Nokia-telefon, lancerer i dag den nye Nokia T20-tablet.

Nokia T20 er udviklet med den samme rigide kvalitetskontrol kendt fra Nokia-telefoner, og du er derfor sikret et alsidigt og hårdført produkt med en lang batterilevetid.

Nokia T20 er det første produkt i HMD Globals nye T-serie og er fuld af innovative og brugbare funktioner, herunder en krystalklar 2K-skærm, en garanti for tre års sikkerhedsopdateringer og to års opgradering af styresystemet (Android OS), så du altid har de nyeste software-funktioner, når de udkommer.

” Vi er stolte over altid at lytte og reagere på folks ønsker. I løbet af det sidste år har vi oplevet en stigning i hybridarbejde og online-læring samt en stigning i brugen af ​​sociale medier, platforme til videoopkald og streamingtjenester – hvilket har ført til en øget appetit på tablets, som steg med imponerende 53% i 1. kvartal fra 2020 til 2021,” siger Floridan Seiche, CEO hos HMD Global, og tilføjer

”Så vi skabte HMD Globals første Nokia-tablet til at imødekomme de skiftende behov og ønsker om alsidig teknologi og funktionalitet. Vores Nokia T20 er designet til arbejde, læring og leg og tilbyder de klassiske funktioner, som folk er kommet til at elske og forvente af vores smartphones, men i et helt nyt format.”

Ben Wood, chefanalytiker hos CCS Insight, tilføjer: ”Markedet for tabletter har fået luft under vingerne. Vores seneste Connected Consumer Radar-rapport understreger, hvor vigtig denne kategori er blevet, idet 27% af ejerne har vurderet deres tablets vigtigere, siden pandemien brød ud.”

Anerkendt inden for sikkerhed og software
Ligesom med Nokia-telefoner er Nokia T20’s sikkerhed og software i fokus. To års OS-opgraderinger til kommende Android-versioner er inkluderet samt tre års månedlige sikkerhedsopdateringer.

Introducerer Nokia T20-tabletNår det kommer til skærmtid, er det lige så vigtigt at hjælpe med at beskytte børn som at pleje deres kreativitet og læring. Nokia T20 leveres med Google Kids Space, en beskyttet børnetilstand, hvor børn kan udforske apps, bøger og videoer for at pleje deres nysgerrige sind. Google Kids Space fungerer parallelt med dit barns Google-konto, som forældre kan hjælpe med at administrere med Family Link Forældrekontrol.

Nordisk design
Den nye Nokia T20 er som altid designet ud fra den samme skandinaviske designfilosofi som Nokias telefoner med et fokus på funktioner og et enkelt design med rene linjer.

“Designtilgangen fokuserer på at give dig et rent og følelsesvækkende design, hvor funktionalitet og holdbarhed er lige så centralt som formen og æstetikken. Et smukt minimalistisk design, hvor alt er på det rigtige sted. Vi pynter ikke ting, men skønheden kommer fra den strukturelle integritet, form og byggekvalitet”, siger Miika Mahonen, Principal Designer hos HMD Global og ansvarlig for designet på Nokia T20.

Et batteri som bare bliver ved
Nokia T20’s kraftfulde 8200 mAh store batteri giver op til 15 timers batterilevetid til websurf, syv timers konferencekald eller 10 timers filmvisning. Enheden oplader også hurtigt op igen, så du hurtigt bliver klar til at have den med på farten.

Teknik som engagerer
Uanset som du ser din yndlingsserie eller gamer, så kommer detaljerne frem på den skarpe 2K-skærm. Det gør også Nokia T20 perfekt til at håndtere vigtige forretningsmøder eller til at deltage i virtuelle quizaftener med vennerne. Derudover er skærmen blåt lys-certificeret og dermed skånsom for dine øjne.

Når det er tid til at slappe af, kan du nyde en lydbog med børnene eller din yndlingsmusik med god lydkvalitet. Takket være stereohøjttalere med OZO Playback kan du nyde en virkelig fordybende lytteoplevelse – og med dobbelte mikrofoner kan du altid være sikker på, at du vil blive hørt selv i støjende omgivelser.

En forretningspartner til at stole på
Nokia T20 er certificeret i henhold til Googles Android Enterprise Recommended-program (AER), der opfylder Googles strenge enterprise-krav og dermed anbefalet til virksomhedsbrug. Den nye tablet fungerer også med HMD Enable Pro, forretningsløsningen til mobilitetsstyring (MMS) for virksomheder, der er designet til let brug og håndtering af implementerede enheder.

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>