Jesper Plesner er ny Senior Sales Executive hos SAP
Hjem Nyheder Jesper Plesner er ny Senior Sales Executive hos SAP

Jesper Plesner er ny Senior Sales Executive hos SAP

Af Redaktionen

Jesper Plesner, 40, er ansat hos softwarevirksomheden SAP Danmark A/S i stillingen som Senior Sales Executive med fokus på expense & invoice management indenfor SAP Concur.

Jesper Plesner er ny Senior Sales Executive hos SAP 1

Jesper Plesner, Senior Sales Executive, SAP

Jesper er uddannet HD i afsætning og har tidligere arbejdet i forskellige salgsroller hos Mærsk, Experian, og senest som Client Director hos Skandia.

SAP Concur optimerer forretningsrejser og udgifter. Disse cloudbaserede løsninger integrer med hinanden og opdaterer dine udgifter så snart de sker. SAP Concur kan bruges af firmer i alle størrelser og er kompatible med alle accounting systemer. SAP Concur har en åben platform hvor partnere kan udvikle apps der optimerer dit forbrug, compliance og medarbejdertilfredshed.

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>