Julemandens anbefaling: Sidste øjebliks juletilbud på Nokia Smart TV og streamingenheder begynder i dag
Hjem NYHEDER Julemandens og hans små hjælpere fra Rovaniemi anbefaling: Sidste øjebliks juletilbud på Nokia Smart TV og streamingenheder begynder i dag

Julemandens og hans små hjælpere fra Rovaniemi anbefaling: Sidste øjebliks juletilbud på Nokia Smart TV og streamingenheder begynder i dag

Af Redaktionen

De kommer lige i rette tid fra det kolde Finland til de lune stuer herhjemme, og de har en verden af underholdning med i gavesækken.

Med deres fyldige lyd, elegante udseende og velkendte nordiske stil vil de gøre juletiden til en unik oplevelse.

Dette refererer ikke til julemanden og hans små hjælpere fra Rovaniemi i Nordfinland, men til Nokia-mærkede Smart TV’er og streaming-enheder, som netop nu kan fås til priser, der vækker julestemning. De gode tilbud gælder fra 13. december til 2. januar for Nokia Smart TV i forskellige størrelser, samt Nokia Streaming Box og Nokia Terrestrial Receiver. Så der er lagt op til hyggebinging af juleklassikere i en kvalitet, der ville gøre selv Julemanden imponeret!

Fra 13. december 2021 til 2. januar 2022 vil StreamView GmbH, der er licenshaver af Nokia-mærket for smart-TV’er og set-topbokse, uddele gaver før tiden til TV- og streamingfans. En række online-tilbud på Nokia Smart TV’er, Nokia Streaming Box og Nokia Terrestrial Receiver venter i julesokken. Hvis du vil være din egen programchef eller stadig leder efter gaver i sidste øjeblik, så besøg onlineshoppen, mens tid er! Så skal du kun sørge for stearinlys, julesmåkager og varme drikke på sofabordet til en perfekt hjemmebiograf.

Julemandens anbefaling: Sidste øjebliks juletilbud på Nokia Smart TV og streamingenheder begynder i dag

Nokia Smart TV og streamingenheder med Android TV

Disse juletilbud opfylder både de små og store juleønsker hos TV- og streamingfans. Den mindre Nokia Smart TV-model med en kompakt skærm (108 cm/43 tommer) er perfekt som et ekstra TV til soveværelset eller børneværelset. Foretrækker man noget større til dagligstuen, kan man lægge 50- og 58-tommer Smart TV-modellerne under juletræet. Takket være 4K-opløsning leverer begge modeller knivskarpe billeder med fremragende farvegengivelse til en helt særlig hjemmebiografoplevelse. Der er et rigt udvalg af tilslutninger til forskellige eksterne enheder. Og den indbyggede quad-core processor med 1,5 GB RAM og 8 GB ROM sikrer problemfri afspilning af alle videoer og spil.

Alle Nokia Smart TV’er og streamingenheder kører på Android TV-operativsystemet og tilbyder den velkendte Android-oplevelse direkte på dit eget TV.
Hele udvalget af streaming-apps fra Google Play Store er tilgængeligt: ​​Udover de populære streamingtjenester Netflix, Prime Video og Disney+ er der også apps til YouTube, Apple TV, spændende Android-spil og meget mere. Udvalget af apps lader næppe et juleønske uopfyldt. Og skulle det alligevel ske, er Google Chromecast-funktionen allerede integreret i Android TV, hvilket gør det nemt at overføre videoer, sportskampe, spil, musik og andet indhold fra mobile enheder direkte til TV-skærmen. Takket være Google Assistent stemmestyring adlyder TV’et dine ord og afspiller de seneste tips til julemiddagen på YouTube, streamer de bedste julefilm eller informerer dig om chancen for en hvid jul. Uden at du behøver at rejse dig fra sofaen.

For dem, der har et ældre TV, tilbyder Nokia Streaming Box et nyt og økonomisk alternativ til at konvertere ældre fjernsyn til Smart TV med Android TV. Der er nemlig ingen grund til at udskifte det eksisterende, når Nokia Streaming Box kan bringe TV’ets funktionalitet up-to-date.

Hvis du ønsker at få adgang til alle licensfrie TV-kanaler via antenne og nyde dem i HD- eller SD-kvalitet, skal der en Nokia Terrestrial Receiver 6000 under juletræet. Den er kompatibel med ethvert TV med en HDMI- eller AV-forbindelse, og rummer mange praktiske funktioner, såsom en favoritliste, tekst-tv og en timerfunktion.

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>