Kampen om retailkunderne afhænger af hyper-tilgængelighed
Hjem Nyheder Kampen om retailkunderne afhænger af hyper-tilgængelighed

Kampen om retailkunderne afhænger af hyper-tilgængelighed

Af Redaktionen

IT er gået fra at være en intern service- og driftsfunktion til at være afgørende for kundeservice og kundeoplevelse i den moderne retailvirksomhed.

Kampen om retailkunderne afhænger af hyper-tilgængelighed 2IT-funktionens arbejde med at sikre tilgængelighed og effektiv backup er dermed blevet af strategisk betydning for succes.

Og kampen om retailkunderne afhænger af hyper-tilgængelighed. Et relativt nyt begreb men et konkurrenceparameter, der bliver stadigt mere væsentligt med øget online og mobilhandel, og med stigende kundeforventninger.

Clas Ohlsson en gigant i nordisk retail, der alene i 2015 havde 76 millioner besøgende, investerer i og implementerer derfor Veeam Backup & Replication Enterprise Plus og sætter dermed fuldt fokus på kundernes behov for tilgængelighed, og at kassesystemer og webshop aldrig må være nede.

“For Veeam er aftalen med Clas Ohlson bevis på, hvor godt vores løsning fungerer i retail sammenhæng,” udtaler Victor Engelbrecht Dohlmann, Nordics Sales Manager, Veeam. “Det betyder på ingen måde en forsimplet infrastruktur, men at Veeam kan integreres med selv de mest komplekse systemer og sikre hyper-tilgængelighed for alle typer data, enhver app eller cloud. Det er den ro i sindet som Veeam leverer.”

Clas Ohlson findes ikke i Danmark endnu, men har afdelinger i bl.a. Malmø – der også retailmæssigt minder om en forstad til København.

 

 

 

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>