Kasper Schmeichel går i fodsporene på Erling Haaland og andre store stjerner med nyt Samsung samarbejde
Hjem Nyheder Kasper Schmeichel går i fodsporene på Erling Haaland og andre store stjerner med nyt Samsung samarbejde

Kasper Schmeichel går i fodsporene på Erling Haaland og andre store stjerner med nyt Samsung samarbejde

Af Redaktionen

Samsung Electronics i Norden og Kasper Schmeichel har netop indgået et ambassadørsamarbejde.

Schmeichel bliver en del af en nordisk ambassadørgruppe, der blandt andre tæller den norske fodbold-komet Erling Haaland og den finske racerkører Kimi Räikkönen.

Missionen er at inspirere folk til at følge deres passion.

Kasper Schmeichel bliver det nyeste medlem af Samsungs nordiske gruppe af ambassadører, der udover de andre verdensstjerner fra sportens verden også blandt andre tæller den svenske supermodel Elsa Hosk og den dansk-svenske designer Anine Bing. De er alle valgt, fordi de på forskellige måder har vist mod til at forfølge deres drømme.

”Kasper udtrykker om nogen det mod og det drive til at forfølge sine drømme, som vi gerne vil inspirere til med vores kommunikation. Når ens far har været verdens bedste målmand, er der meget at leve op til, når man vælger at følge i hans store fodspor. Alligevel har Kasper gennem en ekstrem dedikation og vindermentalitet formået at spille sig ud af den skygge og har skabt sig en bemærkelsesværdig karriere i sin egen ret. Desuden er han en leder både på og uden for banen, hvor han inspirer andre ved at gå forrest. Det er et godt match til os som virksomhed, da vi også konstant arbejder på at gøre det umulige muligt,” siger Claus Holm, der er landechef for Samsung i Danmark.

Kasper Schmeichel er også begejstret for det nye samarbejde:

”I min dagligdag med rejser, træningslejre og lange ture til udebanekampe er min smartphone livlinen til omverdenen, venner og familie, og de sidste næsten ti år har jeg brugt Samsungs telefoner. Samtidig kan jeg virkelig identificere mig med et brand, der i den grad kompromisløst skubber til grænserne for, hvad der kan lade sig gøre. Derfor er samarbejdet helt oplagt, og jeg glæder mig til at få mulighederne i Samsungs produkter foldet endnu mere ud – og ikke mindst til at være med til at inspirere særligt unge mennesker til at udfordre sig selv og forfølge deres drømme.”

Samsung og Claus Holm har store forhåbninger:

”Vi er verdens største mobilproducent og har selvfølgelig en målsætning om også at være størst i Danmark. Derfor er der fedt, at vi nu kan føje en dansk verdensstjerne til vores samarbejder. Vi glæder os meget til at lancere de første kampagner med ham efter sommeren.”

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>