Kaspersky beskytter menneskeheden i ny sci-fi film, Moonfall
Hjem SIKKERHED Kaspersky beskytter menneskeheden i ny film, Moonfall

Kaspersky beskytter menneskeheden i ny film, Moonfall

Af Redaktionen

Den globale it-sikkerhedsvirksomhed Kaspersky beskytter Moonfalls helte på deres historiske rejse ud i rummet for at redde Jorden i ny sci-fi film.

I Roland Emmerich’s seneste sci-fi film, der ruller ud i de danske biografer d. 17. februar, er jorden ved at blive udslettet af selveste månen, der er blevet slået ud af dens normale bane og nu har kurs direkte mod jorden.

I filmen bliver en håndfuld helte derfor sendt til månen for at redde jorden på en umiddelbart umulig mission. Det rumskib, de imidlertid bliver sendt afsted i, er udstyret fra top til tå med Kasperskys sikkerhedssystemer, der beskytter dem på rejsen.

Kaspersky beskytter menneskeheden i ny sci-fi film, MoonfallSelvom filmen er fiktiv, er Kaspersky stærk fortaler for fremtidens teknologiske løsninger, og har en lang historie med at støtte initiativer inden for rumvidenskab. F.eks. har Kaspersky aktivt støttet rumforskning ved at samarbejde med Gagarin Research and Test Cosmonaut Training Center, der tilbyder særlig cybersikkerhedsuddannelse til astronauter og de it-specialister, der arbejder i centret.

 

 

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>