Hjem CLOUD Kaspersky målretter Endpoint Security Cloud og omfavner nu også mindre virksomheder

Kaspersky målretter Endpoint Security Cloud og omfavner nu også mindre virksomheder

Af Redaktionen
Kaspersky målretter Endpoint Security Cloud og omfavner nu også mindre virksomheder

Kaspersky Endpoint Security Cloud indeholder nu EDR-funktioner (endpoint detection and response) dedikeret til små og mellemstore virksomheder.

Kaspersky målretter Endpoint Security Cloud og omfavner nu også mindre virksomheder

Hermed får it-administratorer et visuelt billede af trusler og sikkerhedshuller, så de kan overskue trusselsbilledet. 

I Kasperskys seneste it-sikkerhedsundersøgelse blandt mindre og mellemstore virksomheder siger 40%, at et manglende overblik over sikkerhedshuller gør, at de har svært ved at se, hvor de skal sætte ind for at forbedre sikkerheden. Med den nye version af Endpoint Security Cloud får it-ansvarlige nu mulighed for at visualisere hvilke maskiner, brugere og filnavne, der er kompromitteret under et angreb, samt få information om hvilke trusler, der er aktuelle, hvorefter de kan indsætte yderligere sikkerhedsprotokoller på området. Kan de for eksempel se, at der er malware bag et phishing-link, kan de patche og bruge anti-phishing værktøjer, der holder hackerne ude.

”Denne opdatering giver specifik uddannelsesmæssig værdi for små og mellemstore virksomheder. Det hjælper it-ledere med at forbedre deres ekspertise inden for cybersikkerhed og få grundlæggende færdigheder i efterforskning af hændelser. De kan lære mere om de forskellige typer af trusler gennem et simpelt og demonstrativt værktøj og forberede sig på at arbejde med mere komplekse sikkerhedsudfordringer og -løsninger,” siger Andrey Dankevich, Senior Product Marketing Manager, B2B Product Marketing hos Kaspersky.

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>