Kathinka Rudlang er udnævnt til ny CFO for Telenor Danmark
Hjem Nyheder Kathinka Rudlang er udnævnt til ny CFO for Telenor Danmark

Kathinka Rudlang er udnævnt til ny CFO for Telenor Danmark

Af Redaktionen

44-årige Kathinka Rudlang er udnævnt til ny CFO og bliver en del af ledelsen i Telenor Danmark fra den 1. oktober 2021.

Kathinka Rudlang har et indgående kendskab til Telenor, hvor hun har været ansat siden 2016.

De seneste tre år har hun været Head of Controlling, Planning, Analysis og M&A i Telenor Norge.

Tidligere har hun også haft ledende stillinger i Technology-divisionen samme sted. Hun kommer med en bred erfaring inden for finans, strategi, project portfolio management, markedsanalyse og M&A.

Kathinka Rudlang er udnævnt til ny CFO for Telenor Danmark

Kathinka Rudlang CFO for Telenor Danmark pr. 1. oktober 2021.

 Jeg er imponeret over de gode resultater, Telenor Danmark har opnået henover den seneste tid, og jeg glæder mig til at lære den danske organisation bedre at kende. Der er lagt en ambitiøs strategi for de næste år, som jeg glæder mig til at eksekvere på sammen med resten af ledelsen. Der er ingen tvivl om, at en proaktiv finansfunktion kommer til at spille en nøglerolle her, siger Kathinka Rudlang.

Telenors nye CFO har udover telebranchen blandt andet erfaring fra energisektoren og konsulentbranchen. Hun har en Master of Science degree i Industrial Economics and Technology Management fra Norwegian University of Science and Technology.

Kathinka Rudlang afløser Michael Bentsen, der har været konstitueret CFO, siden Otto Risbakk fratrådte før sommer.

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>