Kathrine Stampe Andersen tiltræder som nyt bestyrelsesmedlem i 2021.AI
Hjem Nyheder Kathrine Stampe Andersen tiltræder som nyt bestyrelsesmedlem i 2021.AI

Kathrine Stampe Andersen tiltræder som nyt bestyrelsesmedlem i 2021.AI

Af Redaktionen

Kathrine har +10 års erfaring inden for IT, tele- og medieindustrien med fokus på digital vækst, public affairs og strategiske partnerskaber.

Kathrine Stampe Andersen tiltræder som nyt bestyrelsesmedlem i 2021.AI

Kathrine Stampe Andersen

Hendes tidligere roller inkluderer vicedirektør i TDC Group og markedsdirektør i Dansk Erhverv med ansvar for det digitale område.

Kathrine har også fungeret som næstformand for Telekommunikationsindustrien og fhv.bestyrelsesmedlem i Digital Hub Denmark, samt ekstern lektor på CBS.

”Det er med stor glæde, at jeg har accepteret denne udnævnelse, og jeg ser meget frem til at blive medlem af bestyrelsen i 2021.AI. Virksomheden har vist bemærkelsesværdige resultater og indflydelse på den globale AI-scene, og har således et stort potentiale foran sig. Jeg glæder mig meget til at komme med på holdet.”siger Kathrine og fortsætter:

”Kunstig intelligens er en ekstrem potent teknologi, og er i sin rene formmere intelligent end noget menneske. Det kalder på etiske, transparente og pålidelige AI-løsninger, der lever op til nye politiske forventninger om AI Governance og AI Ledelse. 2021.AI leverer på en etisk AI-dagsorden til gavn for vores kunder, partnere og de samfund, vi er en del af og bidrager til, og jeg ser frem til at være med til at tage 2021.AI til næste niveau”,udtaler Kathrine.

Mikael Munck, grundlægger og administrerende direktør i 2021.AI og Peter Sondergaard, bestyrelsesformand, ser frem til at fåKathrine ombord og siger, at Kathrine vil styrke virksomheden væsentligt i deres bestræbelser på at støtte og guide sine globale kunder på deres AI-rejse:

”At tage AI til det næste niveau kræver etiske, kommercielle og eneståendelovgivningsmæssige indsigter, og Kathrine vil være et uvurderligt aktiv, fordi hun bygger bro mellem internationale forretnings-, teknologi- og regeringsanliggender på senior ledelsesniveau. Jeg er meget glad for at have Kathrine med os” siger Mikael, og Peter fortsætter:

”Som en hurtigt voksende virksomhed, er det vigtigt for vores stigende antal globale kunder og partnere, at vi reflekterer over mangfoldighed, også på bestyrelsesniveau, og tiltrækker kvindelige ledere, der kan motivere og inspirere flere kvinder i AI. I Kathrine har vi fundet sådan en profil”, siger Peter.

2021.AIs bestyrelse består nu af Peter Sondergaard (formand), Danny Lange, Michael Sauer, Kathrine Stampe Andersen og Jens Friis Hjortegaard som bestyrelsesmedlemmer.

 

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>