Kia lancerer over-the-air softwareopdateringer på tværs af hele modelsortimentet
Hjem livsstil Kia lancerer over-the-air softwareopdateringer på tværs af hele modelsortimentet

Kia lancerer over-the-air softwareopdateringer på tværs af hele modelsortimentet

Af Redaktionen

Ejere af de nyeste Kia-modeller kan nu drage fordel af de seneste infotainment-funktioner hurtigere og nemmere takket være ny over-the-air-funktion (OTA).

OTA-funktionen er tilgængelig til alle Kia-modeller med Kia Connect fra modelår 2022 og fremefter.

Det betyder, at kunden ikke længere behøver at downloade den nyeste Kia Navigation manuelt via online site eller hos en Kia-forhandler.

Kia lancerer over-the-air softwareopdateringer på tværs af hele modelsortimentet

Kia tilbyder en forbedret og problemfri connected oplevelse ved at give sine kunder over-the-air softwareopdatering

Den nyeste OTA-teknologi er tilgængelig for alle MY22 Kia-modeller og alle efterfølgende modeller i lande, der understøtter Kia Connect. Det vil give nem adgang til opdateringer til bilens navigationssystem og hovedenhed og tackle eventuelle softwarefejl. Kias første OTA-opdatering vil tilbyde en række specifikke forbedringer, herunder et nyt ECO Design til elbilmodeller, som tidligere kun var tilgængelig på Kia EV6, nye Sounds of Nature og forbedret klimakontrol i kabine og sæder.

Opdateringerne vil blive udrullet løbende ved udtræk af stelnumre. Kunden vil blive informeret om tilgængelige opdateringer til bilen via Kia Connect både i bilen og via app-løsningen.

OTA-funktionaliteten leverer ekstra komfort for kunderne og vil også spare dem tid, da navigations- og infotainmentsystemerne automatisk holdes opdateret – uden at nogen aktiv handling er påkrævet. Dette er blot et eksempel på, hvordan Kia etablerer grundlaget for en forbedret og problemfri connected oplevelse ved at give sine kunder den mest avancerede teknologi.

 

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>