Kim Valentin Andersen er ny Senior Customer Engagement Executive hos SAP
Hjem SAP Kim Valentin Andersen er ny Senior Customer Engagement Executive hos SAP

Kim Valentin Andersen er ny Senior Customer Engagement Executive hos SAP

Af Redaktionen

Kim Valentin Andersen, 50, er ansat hos softwarevirksomheden SAP Danmark A/S i stillingen som Senior Customer Engagement Executive med fokus på expense management indenfor travel, expense og invoice software, SAP Concur.

Kim Valentin Andersen er ny Senior Customer Engagement Executive hos SAP 1

Kim Valentin Andersen, Senior Customer Engagement Executive, SAP

Kim er uddannet Akademiøkonom i markedsføring og service og har en baggrund inden for militæret som reserve officer og har bl.a. været salgschef hos Danske Bank, BCD Travel og senest Acubiz. Kim bor i Bagsværd.

SAP Concur optimirer forretningsrejser og udgifter. Disse cloudbaserede løsninger integrer med hinanden og opdaterer dine udgifter så snart de sker. SAP Concur kan bruges af firmer i alle størelser og er kompatible med alle accounting systemer. SAP Concur har en åben platform hvor partnere kan udvilke apps der optimirer dit forbrug, compliance og medarbejdertilfredshed.

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>