KMD og Tech Mahindra forlænger kontrakt frem til 2023

Den danske it-virksomhed KMD forlænger deres kontrakt med den globale it-virksomhed Tech Mahindra.

Gaurav Gupta, Country Manager, Tech Mahindra Denmark

Fornyelsen af kontrakten betyder, at Tech Mahindras it-specialister fortsat skal hjælpe KMD med applikationsudvikling, support og implementering.

Tech Mahindra, en af verdens førende it-virksomheder inden for digital transformation og rådgivning, annoncerer i dag sammen med den danske it-virksomhed KMD, at de forlænger deres fælles kontrakt.

Aftalen betyder, at Tech Mahindra fortsat skal hjælpe KMD med en lang række serviceydelser inden for bl.a. applikationsudvikling, og -modernisering, SAP, Microsoft, tests og ERP-implementering.

Tech Mahindra og KMD har været samarbejdspartnere siden 2008, hvor fokus primært har været på applikationsudvikling, support og implementering. Fornyelsen af kontrakten vil styrke det gensidige samarbejde og bringe Tech Mahindras digitale kompetencer i spil hos KMD.

En del af strategien

Forlængelsen af kontrakten er en del af KMD’s overordnede strategi, hvor man vil udvide det globale setup for at imødekomme kundernes nye behov gennem co-innovation og nye leverancemodeller.

“Vi har arbejdet sammen med Tech Mahindra i mange år, og forlængelsen af vores kontrakt er et udtryk for, at vores samarbejde gavner begge parter. De Tech Mahindra-konsulenter, der arbejder for KMD, er højt specialiserede it-professionelle. Vi ser frem til at fortsætte samarbejdet fremover,” siger Thomas Flarup, Executive Vice President, Software Center.

Også hos Tech Mahindra er man glade for samarbejdet og den nye kontrakt:

“KMD er en af de førende it-virksomheder i Danmark, og en af vores vigtigste partnere i Norden. Den nye aftale betyder, at vores tætte samarbejde fortsætter og understreger samtidig behovet for nye leverancemodeller og et mere agilt tankesæt, hvilket der er stor efterspørgsel på blandt danske virksomheder,” siger Gaurav Gupta, Country Manager, Tech Mahindra Denmark.

Aloke Palsikar, chef for Tech Mahindra Continental Europe, tilføjer:

“Med vores engagement og tilgang til innovation og kundeservice er vi overbeviste om, at vi fortsat vil levere forretningsmæssig værdi til KMD. Vi er rigtig glade for vores langvarige samarbejde, som er et udtryk for vores succes i regionen. Den nye kontrakt understreger at vi fortsat er meget engageret i det danske marked”.

Kontrakten mellem KMD og Tech Mahindra løber frem til 2023.