KnowBe4 lancerer nu ny SecurityCoach med Cloudflare Cloud Email Security-integration
Hjem sikkerhed KnowBe4 lancerer nu ny SecurityCoach med Cloudflare Cloud Email Security-integration

KnowBe4 lancerer nu ny SecurityCoach med Cloudflare Cloud Email Security-integration

Af Redaktionen

KnowBe4 indleder nu et storstilet samarbejde med en af internettets fundamentale spillere, nemlig Cloudflare med fokus på real-time Security coaching.

Branchens førende spiller inden for cyber security awareness training, KnowBe4, har annonceret, at den seneste KnowBe4 SecurityCoach-løsning bliver integreret med Cloudfares cloud-baserede email-sikkerhedsløsning.

Det nye samarbejde skaber de bedste forudsætninger for at skabe realistisk, real-time it-sikkerhedsmæssig coaching.

SecurityCoach hjælper IT-/sikkerhedsprofessionelle med at udvikle en stærk sikkerhedskultur ved at muliggøre sikkerhedscoaching i realtid af deres brugere som reaktion på risikabel sikkerhedsadfærd.

Ved at udnytte en organisations eksisterende sikkerhedsløsninger kan it-/sikkerhedsfagfolk konfigurere deres coachingkampagner i realtid til straks at levere et SecurityTip til deres brugere, der er relateret til en registreret hændelse.

“Cloudflare slutter sig til vores økosystem af teknologipartnere, som vokser hurtigt, for at berige den support, vi yder til vores kunder, og for at styrke organisationers ”menneskelige” firewall. KnowBe4 er stolte af at arbejde sammen med Cloudflare om at levere en gnidningsfri integration med vores nye SecurityCoach-produkt, der har til formål at levere sikkerhedscoaching og rådgivning i realtid. KnowBe4 arbejder aktivt med Cloudflare for at levere en API-baseret integration til at forbinde vores platform med systemer, som it-/sikkerhedsprofessionelle allerede bruger, hvilket gør udrulning af nye produkter til deres teams til en nem og samlet proces,” siger Stu Sjouwerman, CEO, KnowBe4.

Let integration

KnowBe4 vil give trinvise instruktioner og anbefalinger for at hjælpe IT-/sikkerhedsfagfolk med at opnå hurtig og smertefri integration og datasynkronisering under implementeringsprocessen.

KnowBe4 lancerer nu ny SecurityCoach med Cloudflare Cloud Email Security-integration“Når vi taler med CISO’er – hvad enten det er hos Fortune 500’ere, startups eller nonprofitorganisationer – fremstår e-mail-sikkerhed som den største trusselsvektor, de står over for. Vi er glade for at integrere med KnowBe4 for at give vores fælles kunder mulighed for at tilbyde coaching i realtid til deres medarbejdere, når en phishing-kampagne opdages af Cloudflares cloud-e-mail-sikkerhed. Dette vil hjælpe med at reducere de menneskelige fejl, der fører til phishing-angreb,” siger Alex Dyner, Senior Vice President, Special Projects hos Cloudflare.

KnowBe4 integrerer eller samarbejder nu med over 20 af verdens førende cybersikkerhedsplatforme på tværs af Endpoint, Network, Identity, Cloud og Data Security https://www.knowbe4.com/integrations. For mere information om SecurityCoach, besøg https://www.knowbe4.com/products/securitycoach.

 

 

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>