Kobl af med JYSKs tyngdeprodukter
Hjem Nye Produkter Kobl af med JYSKs tyngdeprodukter

Kobl af med JYSKs tyngdeprodukter

Af Redaktionen

JYSK har lanceret en række produkter i samarbejde med ZiboCare, som specialiserer sig indenfor tyngdedyner og andre sansestimulerende produkter.

Det kan til tider være svært at finde ro midt i hverdagens mange gøremål. Derfor har JYSK indgået et samarbejde med ZiboCare, der er eksperter indenfor tyngdeprodukter.

Tyngdeprodukterne fungerer stimulerende for kroppen og fremkalder den samme følelse af velbehag, som man får ved et kram. Produkternes stimulering ved berøring får kroppen til at give slip på spændinger fra en travl hverdag og giver dig mulighed for at nyde nuet.

Oplev et fornyet fokus

Kobl af med JYSKs tyngdeprodukter

Tyngdetæppet SENS-AID er med sine 7 kg og 6 vinger i stand til at omfavne, centrere og genoplade kroppen, hvor end du sidder. Det gør det lettere for dig at slappe af, fastholde tankerne på øjeblikket og bruge dine pauser på at fordybe dig i en bog eller holde koncentrationen under en god film.

Trænger du til ny energi og fokus ved skrivebordet er JYSKs nye tyngdekrave RELAX perfekt til at øge koncentrationen med den blide vægt på 1,5 kg. Medicinske eksperter fra ZiboCare er gået sammen med en designer om at udvikle den vægtede krave til at være både effektiv og elegant, så den kan bruges på kontoret, i skolen og på farten.

Når dagen er omme, kan tyngdedynerne CHAIN og WELLBEE være med til at give dig en god nats søvn. Med sin tyngde omslutter den kroppen og skaber en følelse af ro, som gør det lettere at falde i søvn. Det hjælper samtidig med at sikre en dyb søvn, så du føler dig mere udhvilet i hverdagen.

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>