Hjem Efter Arbejde Kør mod dine venner i Puma ST Racing Game

Kør mod dine venner i Puma ST Racing Game

Af Redaktionen
Kør mod dine venner i Puma ST Racing Game

Fords Puma ST kan tage hjørner som ingen anden SUV, og nu kan du selv få lov til at prøve det med Fords nye virtuelle racerspil på Instagram – Puma ST Racing Game.

Kør en tur i en virtuel Puma ST på den legendariske Brands Hatch racerbane via din mobiltelefon. Du styrer bilen ved at vippe hovedet til den side, du ønsker at dreje bilen rundt i svingene. Som i et ægte racerløb får du selvfølgelig også omgangstider, og du kan desuden samle særlige point undervejs for at øge din hastighed.

Spred ordet til dine venner og inviter dem til at køre mod dig. Vi lover dig, at det bliver et racerløb udover det sædvanlige, når du deltager i Puma ST Racing Game.

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>