Komplex IT – Nu med office 365 backup & DRaaS

Komplex IT har siden 2006 tilbudt IT Infrastruktur as a service iblandt mange it og server relaterede ydelser til virksomheder landet over.

Komplex IT - Nu med office 365 backup & DRaaS 1Som noget helt nyt tilbyder de nu også Office 365 backup af alle office 365 relaterede produkter (mails, onedrive, sharepoint, exchange m.m.) samt Disaster Recovery as a Service.

Office 365 backup

Med en office 365 backup er du sikret fuldstændig backup af din virksomheds data 365 dage om året 24 timer i døgnet. Office 365 har ingen garanti for datatab og Microsoft garantere altså ikke indholdet du har liggende. Derfor går alt din data tabt, hvis du ikke har lavet en backup og katastrofen er ude, at indholdet slettes, enten med vilje eller på grund af en forkert opsætning.

Komplex It’s backup af data kontra Microsofts egen:
Slettet post, autoarkiveret data, junk e-mails og medarbejdere der har forladt virksomheden får alle mails slettet efter 30 dage.

Backup med Komplex IT giver garanti for backup af alt slettet materiale lige så længe aftalen varer.
Her får du altså backup af din data til en fast lav pris per bruger, så du er helt sikker på, at intet vigtigt indhold slettes.

Disaster Recovery as a Service

Som noget andet nyt, kan Komplex IT nu altså også tilbyde DRaaS. Her sørger de for, at din virksomheds nedetid kan holdes på et absolut minimum, hvis katastrofen skulle indtræde. Katastrofen kunne eksempelvis være:
-Brand i virksomheden
-Vandskade ved serveren
-Hærværk
-Cyberangreb

Hvis alt data mistes på baggrund af en af disse katastrofer, og der ingen backup er af dataen, så kan dataen ikke genskabes. Selvfølgelig medmindre du, som virksomhed, har sørget for denne backup ligger et andet sted, som for eksempel i clouden. Det er her Komplex IT kommer ind i billedet, hvor de sørger for alt backup i skyen.

Komplex IT sørger altså for, at tiden fra data mistes til alt er oppe at køre igen holdes på et minimum. Det kan endda være helt ned på få sekunder, så mistet data nærmest ikke kan mærkes i tilfælde af, at jeres egen datacenter går ud af drift.