Kriseknuser skal lede ny forretningsenhed hos dansk it-specialist

Thomas Stampe, der i 2017 håndterede Danmarkshistoriens største hackerangreb, skal fremover sikre det højst mulige niveau af it-rådgivning i konsulentvirksomheden Mindcore.

Kriseknuser skal lede ny forretningsenhed hos dansk it-specialist 1
Thomas Stampe

Danmarkshistoriens største cyberangreb. Det var, hvad Thomas Stampe i sommeren 2017 fik ansvaret for at finde vejen ud af som CIO hos Mærsk Supply Service. Vel at mærke samtidig med at han fik konstateret en kræftsygdom, som krævede ni operationer på tre år. Forløbet har i flere medier givet ham tilnavnet kriseknuseren, fordi han endte med at besejre begge dele.

Sine erfaringer fra disse oplevelser og fra en række tunge lederstillinger skal Thomas Stampe nu anvende til at opbygge en CIO advisory funktion hos konsulentvirksomheden Mindcore, der vil tilbyde rådgivning på CFO- og CIO-niveau inden for it-strategi, driftsoptimering, it-sikkerhed og leverandørstyring.

”Det var folkene bag Mindcore, jeg ringede til som de første, da jeg i 2017 stod midt i det cyberangreb, som sidenhen viste sig at være både globalt og det mest omfattende, som verden havde set.”

” Virksomheden står utroligt stærkt inden for blandt andet it-infrastruktur, cloud og it-sikkerhed, mens jeg har stor praktisk erfaring med transformationsprocesser og krisestyring inden for it. Derfor er vi et rigtig godt match, og for mig at se kommer vil til at få en unik position i markedet, fordi vores rådgivning vil være langt mere operationel og direkte eksekverbar end den primært strategiske tilgang, der bliver leveret fra de store konsulenthuse,” siger Thomas Stampe.

48-årige Thomas Stampe har desuden en fortid som Vice President hos TDC, som CIO hos Telmore og som Associate Partner hos IBM Denmark. Ydermere er han forfatter til bogen ”Inden jeg har talt til fem”, som bygger på læringen fra Thomas Stampes håndtering af både cyberangrebet hos Mærsk Supply Service og hans kræftsygdom.


Kort navnenyt: Mindcore hyrer tung kriseknuser som ny it-rådgiver
Han har håndteret Danmarkshistoriens største cyberangreb og en kræftsygdom, der har krævet ni operationer på tre år. Vel at mærke samtidig. Sammen med en række tunge ledelsesposter i store danske virksomheder har det gjort Thomas Stampe til en af Danmarks fremmeste eksperter inden for krisestyring og it-transformation. Den erfaring skal han pr. 1. juli bruge i konsulentvirksomheden Mindcore, hvor han får til opgave at opbygge en CIO advisory funktion, der yder operationel og eksekverbar it-rådgivning på CFO- og CIO-niveau. 48-årige Thomas Stampe har en fortid som CIO hos Mærsk Supply Service, Vice President hos TDC, CIO hos Telmore og Associate Partner hos IBM Denmark. Ydermere er han forfatter til bogen ”Inden jeg har talt til fem”, der beskæftiger sig med krisestyring både professionelt og privat.