Lenovo åbner nyt innovationscenter for cybersikkerhed i Israel
Hjem LEVERANDØRLENOVO Lenovo åbner i dag nyt innovationscenter for cybersikkerhed i Israel

Lenovo åbner i dag nyt innovationscenter for cybersikkerhed i Israel

Af Redaktionen

I dag åbner Lenovos helt nye Cybersecurity Innovation Center (LCIC) i Israel.

Innovationscenteret skal bidrage til forskning og vurdering af trusselsbilledet, udvikle næste generation af sikkerhedsløsninger med fokus på zero trust-arkitektur samt tilbyde Lenovos kunder vidensdeling og indsigt i branchen.

Trusler om cyberangreb stiger i antal og alvor, og de kriminelle hackeres værktøjer bliver mere sofistikerede. Det voksende trusselsbillede har ifølge Lenovos globale Data for Humanity-rapport fra november 2022 gjort it-sikkerhed til en af de vigtigste overvejelser, når virksomheder uanset størrelse beslutter sig for at investere i nye, digitale transformationsløsninger.

Lenovo har nu i samarbejde med et af Israels førende forskningsinstitutter inden for cybersikkerhed, Cyber Security Research Center på Ben-Gurion University of the Negev, etableret Lenovo Cybersecurity Innovation Center (LCIC) . Her vil cybersikkerhedseksperter fra både Lenovo og Ben-Gurion University i Be’er Sheva fokusere på innovation inden for zero trust-arkitektur, hardware- og under-OS-sikkerhed. Samtidig skal centeret fungere som knudepunkt for udvikling af næste generation af sikkerhedsløsninger.

Lenovo åbner nyt innovationscenter for cybersikkerhed i Israel“Cybersikkerhed er en af de vigtigste prioriteter for IT-ansvarlige i dag. Med åbningen af det nye center sammen med Ben-Gurion University får Lenovo et globalt knudepunkt for sikkerhedsinnovation, mens vores kunder får adgang til verdens førende eksperter på området. Det vil gøre os i stand til at skabe endnu stærkere produkter på tværs af vores portefølje,” siger Nima Baiati, Executive Director & GM, Commercial Cybersecurity Solutions, Lenovo.

Forskning kommer kunderne til gode

Israel er allerede et anerkendt centrum for cybersikkerhedsindustrien med Be’er Sheva som hjemsted for flere internationale techvirksomheders forsknings- og udviklingscentre inden for feltet

LCIC’s forskning, rapportering, overvågning og vurdering af trusler skal gøre det muligt at reagere mere strategisk og effektivt på cyberangreb. Derudover tilbyder det nye innovationscenter Lenovos kunder et attesteringslaboratorium samt indsigt i branchen via stedets briefingcenter.

De løsninger, der udvikles i LCIC, vil også blive indarbejdet i ThinkShield, Lenovos omfattende end-to-end-sikkerhedsportefølje til hardware, software og tjenester – herunder indbygget platformsikkerhed og enhedsbeskyttelse, trussels- og databeskyttelse samt sikkerhedsstyringsværktøjer til beskyttelse af kritiske forretningsoplysninger.

På Ben-Gurion University hilser man også det nye samarbejde velkomment.

“På Ben-Gurion University er det vores vision at være førende på forskning i cybersikkerhed og at anvende den nyeste akademiske viden på virkelige problemer ude i verden,” siger professor Yuval Elovici, leder af Ben-Gurion University Cyber Security Research Center.

“Derfor samarbejder vi med industriledere, der stræber efter høj kvalitet og innovation inden for cybersikkerhed. Vi byder Lenovo velkommen som vores nye partner i kampen mod cybertrusler og glæder os til samarbejdetom nye cybersikkerhedsteknologier med særlig vægt på zero trust- arkitektur og næste generation af sikkerhedsinnovation. Centerets arbejde vil blive en del af Lenovos cybersikkerhedsportefølje og bidrage til yderligere at fremme sikkerhedsinnovation for Lenovos kunder.”

 

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>