Lenovo annoncerer nye Think-computere, AR-headset og IoT-produkter til virksomheder
Hjem Nye Produkter Lenovo annoncerer nye Think-computere, AR-headset og IoT-produkter til virksomheder

Lenovo annoncerer nye Think-computere, AR-headset og IoT-produkter til virksomheder

Af Redaktionen

Lenovo har ved dette års Accelerate-event i Orlando præsenteret en række nye erhvervsorienterede produkter, skabt til at hjælpe virksomheder i den igangværende digitale transformation.

Lenovo annoncerer nye Think-computere, AR-headset og IoT-produkter til virksomhederVed eventen blev der blandt andet fremvist Lenovos ThinkReality AR/VR-headset, ThinkIoT, Lenovos nye Internet of Things-økosystem, der samarbejder direkte med Microsoft Azure, samt nye Think-computere, herunder ThinkCentre Nano, ThinkBook og en ny generation af Lenovo ThinkPad X1 Extreme.

ThinkReality A6
ThinkReality er Lenovos nye serie af Augmented Reality/Virtual Reality-headset rettet mod erhvervslivet. Brillerne gør det muligt via den gennemsigtige skærm at placere virtuelle objekter i den virkelige verden. Løsningen er designet til at gøre guidede reparationer lettere, reducere fejl og gør komplicerede arbejdsopgaver lettere.

ThinkPad X1 Extreme Gen 2

ThinkPad X1 Extreme Gen 2 forbedrer sin allerede kraftfulde forgænger med endnu bedre hardware i form af en niendegeneration Intel Core i9-processor og Nvidia GTX 1650 GPU med Max-Q design og op i mod 4TB lagerplads og muligheden for en OLED touchskærm i 4K-opløsning.

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>