Lenovo annoncerer nye Think-computere, AR-headset og IoT-produkter til virksomheder

Lenovo har ved dette års Accelerate-event i Orlando præsenteret en række nye erhvervsorienterede produkter, skabt til at hjælpe virksomheder i den igangværende digitale transformation.

Ved eventen blev der blandt andet fremvist Lenovos ThinkReality AR/VR-headset, ThinkIoT, Lenovos nye Internet of Things-økosystem, der samarbejder direkte med Microsoft Azure, samt nye Think-computere, herunder ThinkCentre Nano, ThinkBook og en ny generation af Lenovo ThinkPad X1 Extreme.

ThinkReality A6
ThinkReality er Lenovos nye serie af Augmented Reality/Virtual Reality-headset rettet mod erhvervslivet. Brillerne gør det muligt via den gennemsigtige skærm at placere virtuelle objekter i den virkelige verden. Løsningen er designet til at gøre guidede reparationer lettere, reducere fejl og gør komplicerede arbejdsopgaver lettere.

ThinkPad X1 Extreme Gen 2

ThinkPad X1 Extreme Gen 2 forbedrer sin allerede kraftfulde forgænger med endnu bedre hardware i form af en niendegeneration Intel Core i9-processor og Nvidia GTX 1650 GPU med Max-Q design og op i mod 4TB lagerplads og muligheden for en OLED touchskærm i 4K-opløsning.