Lenovo introducerer kraftige single-socket-servere og sætter 16 verdensrekorder

Lenovo lancerer ThinkSystem Sr635 og SR 655 Single Socket server-platforme, som er udviklet specifikt til at udnytte det fulde potentiale af AMD’s EPYC 7002 processor-serie.

Den nye serie af processorer er allerede nu blevet kategoriseret som to af markedets hurtigste single-socket serverplatforme og har opnået 16 verdensrekorder.

De nye Lenovo-løsninger tilbyder ydeevnen fra en dual-socket-server til prisen for en enkelt-socket. Disse nye tilføjelser til Lenovos allerede brede serverportefølje drives af den seneste generation af AMD EPYC ™ 7002-processorserie og blev designet specifikt til at håndtere kundernes udviklende, dataintensive arbejdsbelastning som videoovervågning, softwaredefineret opbevaring og netværksoplysning samt support til virtuelle miljøer og Edge-computing. Resultatet er en løsning, der effektivt balancerer gennemstrømning og sikkerhed med let skalerbarhed.

Lenovos nye ThinkSystem SR635- og SR655-serverplatforme tillader ikke kun kunder at køre en højere arbejdsbelastning på færre servere, men tilbyder også op til 73 procent besparelser på softwarelicenser, hvilket giver brugerne mulighed for at fremskynde nye arbejdsbelastninger mere effektivt. Derudover kan kunderne realisere en reduktion i de samlede ejendomsomkostninger (TCO) med op til 46 procent. ThinkSystem SR635- og SR655-servere har allerede opnået 16 verdensrekorder, herunder to inden for energieffektivitet. Nettoresultatet af alle disse forbedringer er en bedre pris for ydelsen.

De nye Lenovo ThinkSystem SR635 og SR655-løsninger er nu tilgængelige gennem Lenovo-salgsrepræsentanter og kanalpartnere over hele kloden.