Lenovo klar med nye cloud-løsninger til at styrke fleksible arbejdspladser
Hjem Nyheder Lenovo klar med nye cloud-løsninger til at styrke fleksible arbejdspladser

Lenovo klar med nye cloud-løsninger til at styrke fleksible arbejdspladser

Af Redaktionen

Nu kan virksomheder accelerere omstillingen til den nye virkelighed med mere hjemmearbejde med Lenovos nye cloud-tjenester og netværksinfrastruktur, som er blevet til i partnerskab med Nutanix, Microsoft og VMware. 

Lenovo klar med nye cloud-løsninger til at styrke fleksible arbejdspladser

Lenovo

Hverdagen har ændret sig i virksomheder over hele verden, og hjemmearbejde er blevet den nye normal. Udviklingen betyder, at virksomheder bliver nødt til at tilpasse sig en hybrid cloud-strategi og modernisere deres datacenterinfrastruktur. Den proces kan virksomheder nu accelerere med Lenovos unikke, åbne platform af hyperkonvergerede infrastrukturløsninger (HCI), som de har udviklet i partnerskab med Nutanix, Microsoft og WMware.

Hyperkonvergeret infrastruktur er ideelt til at underbygge løsninger med virtuelle desktops, og gør det nemt og sikkert for mennesker at arbejde andre steder end kontoret, blandt andet i forbindelse med undervisning og sundhedspleje. Med den nye lancering styrker Lenovo sit fokus på at levere smartere løsninger, som gør det nemt for kunderne at gennemføre simple opdateringer og op- eller nedskalere.

“Strategien mod en ny, smartere normal handler om at modernisere datacentre og nedbryde de digitale barrierer, som mange organisationer er udfordret af i dag,” siger Kamran Amini, Vice President og General Manager for Server, Storage and Software Defined Infrastructure i Lenovos Data Center Group.

“Vi tilbyder en lang række fleksible og prekonfigurerede ‘edge til hybrid cloud’-løsninger i partnerskab med nogle af de førende HCI-udbydere, for at vores kunder kan udnytte de mange fordele, som cloud-løsninger tilbyder i form af fleksibilitet, skalerbarhed og økonomi.”

Nye løsninger med stribevis af fordele

Fordelene bliver blandt andet gjort tilgængelige gennem lanceringen af Lenovos nye ThinkAgile HX HCI-servere, der er udviklet i samarbejde med Nutanix og bliver drevet af AMD’s stærke EPYC-processorer. De gør det blandt andet muligt at køre virtuelle desktops problemfrit med 50 procent færre servere end tidligere.

I tillæg udmønter samarbejdet med Microsoft sig i den nye Lenovo ThinkAgile MX Azure Stack HCI Edge and Data Center Solution, som gør det enkelt for kunder at udrulle en hybrid cloud-infrastruktur. Dermed bliver det nemmere og hurtigere for kunder at vedligeholde og udvikle deres datainfrastruktur.

I samarbejde med WMware lancerer Lenovo desuden ThinkAgile VX HCI Solutions, der øger fleksibiliteten og pålideligheden ved udrulninger af SAP HANA-databaser. Løsningen fordobler hukommelsen, og med direkte forbindelse til NVMe vil kunder opleve kortere responstider, hurtigere adgang til analyseresultater og lavere samlede ejeromkostninger.

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>