Lenovo lancerer global Everything-as-a-Service-strategi
Hjem Nye Produkter Lenovo lancerer global Everything-as-a-Service-strategi

Lenovo lancerer global Everything-as-a-Service-strategi

Af Redaktionen

Alt fra enheder til lommen til cloud-løsninger. Lenovo tilbyder nu hele produktporteføljen som en service gennem en udvidelse af Lenovo TruScale.

Den digitale udvikling er i løbet af de seneste år foregået i et hidtil uset tempo.

Nu lancerer Lenovo en løsning, der gør det nemmere for virksomheder at håndtere og udnytte forandringerne inden for erhvervslivet, uddannelsessektoren og i vores privatliv.

Fremover tilbyder Lenovo everything-as-a-service igennem TruScale-brandet, der nu rækker ud over løsninger til digital infrastruktur. Den globale service rummer både enheder til lommen og cloud-løsninger.

”Digital transformation accelererer hurtigere end nogensinde før, og virksomheder kæmper for at holde trit med det tempo, innovationen sker i. Vi hører dagligt fra CIO’s, at teknologibehovene i deres organisationer udvikler sig i løbet af 12 til 18 måneder,” siger Ken Wong, der er president for Lenovos Solutions & Services Group og uddyber:

”Med Lenovo Truscale kan kunder nu forvente én løsning, én udbyder, én kontraktramme og én partner at holde ansvarlig i forhold til everything-as-a-service.”

Lenovo lancerer global Everything-as-a-Service-strategiLenovo TruScale tilbyder virksomheder i alle størrelser en everything-as-a-service-platform med den fleksibilitet, der er behov for til at holde sig konkurrencedygtig. Samtidig er løsningen skalerbar, har en cloud-lignende forbrugsmodel og en gennemsigtig finansieringsmulighed for både hardware og services. Det tillader it-ansvarlige løbende og hurtigt at tilpasse virksomhedens it-løsninger i takt med virksomhedens vækst.

Lanceringen af everything-as-a-service betyder samtidig, at Lenovo Device-as-a-Service rykker ind und TruScale-paraplyen og fortsat gør det muligt for virksomheder at optimere og modernisere deres it-løsninger ved at kombinere Lenovos produkter med services og support i hele produkternes levetid.

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>