Lenovo lancerer verdens første workstation med banebrydende processor

Hidtil uset ydelse bliver sluppet løs med Lenovos nye ThinkStation P620, der er den første og eneste professionelle workstation med AMD’s splinternye Ryzen Threadripper PRO-processor.

Lenovo lancerer verdens første workstation med banebrydende processor 1Den ideelle maskine til design, visualisering, grafisk arbejde og kunstig intelligens. Lenovos nye ThinkStation P620 rykker grænserne for ydelse. Årsagen: Det er verdens første og eneste workstation med AMD’s Ryzen Threadripper PRO, som byder på imponerende 64 kerner.

Computeren rummer nok regnekraft til at streame 8K-indhold i realtid, reducere render-tid, gennemføre ultra-hurtige simulationer og arbejde med 3D-indhold helt uden forsinkelser. Der er med andre ord tale om et oplagt valg for 3D-kunstnere, spiludviklere, arkitekter og ingeniører. De mange kerner kommer i en såkaldt single socket-platform, hvor begrænsningen indtil i dag har heddet 18 kerner.

Ydelse i absolut særklasse

Foruden en potent processor byder ThinkStation P620 på en række high-end komponenter. Systemet kommer i forskellige konfigurationer til at matche den enkelte brugers behov for blandt andet lagerplads, grafik og hukommelse.

Tårnet kan blandt andet udstyres med op til to NVIDIA Quadro RTX 8000 eller fire RTX 4000-grafikkort, 1 TB hukommelse og hele 20 TB lagerplads. Er hastighed det afgørende parameter, kan computeren som den første workstation byde på 4. generation PCIe, som tillader den dobbelt så stor båndbredde som den foregående generation.

“Vores kunder forventer, at vi kan levere kvalitetsløsninger med stor ydelse, men som samtidigt er nemme at tilpasse til brugeren i takt med, at behov ændrer og udvikler sig,” siger Rob Herman, General Manager for Workstation and Client AI Business Unit i Lenovo.

Uanset konfiguration er ThinkStation P620 designet til at levere i nogle af de mest krævende it-miljøer. Det gælder også i forhold til it-sikkerhed. Med understøttelse fra sikkerhedsløsningen ThinkShield og skærpede sikkerhedsfunktioner i Ryzen Threadripper PRO får du blandt andet fuld kryptering af hukommelsen, som beskytter følsomme data mod fysiske angreb og cyber-angreb.¨