Lenovo lancerer kompakt workstation med stor ydeevne
Hjem LeverandørLenovo Lenovo lancerer nye kompakt workstation med stor ydeevne

Lenovo lancerer nye kompakt workstation med stor ydeevne

Af Redaktionen

Lenovos nye ThinkStation P360 Ultra fylder det halve af en traditionel workstation, men rummer regnekraft nok til at løse selv de tungeste opgaver.

Kabinettet har et rumfang på mindre end fire liter, men det betyder bestemt ikke, at der er gået på kompromis med ydeevnen.

Lenovos nye ThinkStation P360 Ultra er en revolution på markedet for workstations. På trods af at være godt halvt så stor som tidligere små workstations yder den med sin 12. generations Intel Core-processor og op til NVIDIA RTX A5000-GPU på samme niveau som en klassisk tower-model.

Foruden processorerne kan den udstyres med op til 128 GB DDR5-hukommelse, op til 8 TB M.2-lagring og understøttelse af op til otte skærme. For at kunne gøre det på så begrænset plads har Lenovo, som de første i markedet, designet et dobbeltsidet bundkort sammen med Intel, der som noget helt nyt er placeret i midten af kabinettet. Det giver øget luftgennemstrømning til processorerne og maksimal pladseffektivitet ved konfigurering.

Dermed er den – som andre workstations – ideel til helt tunge opgaver som CAD- og BIM-applikationer, som blandt andet bliver brugt af ingeniører.

Pålidelig, skalerbar og klimakompenceret

ThinkStation P360 Ultra er markedets eneste desktop med dobbelt onboard ethernet og Thunderbolt 4-porte, der giver maksimal fleksibilitet, hvis arbejdsstationerne skal indgå i et større komplekst system.

ThinkStation P360 Ultra er fuldt ISV-certificeret og klimakompenseret gennem Lenovos CO2 Offset Service klimaprogram. Ligesom flere af Lenovos senest lancerede ThinkPads består ThinkStation P360 Ultra af en lang række genbrugsmaterialer. Blandt andet 90 procent genbrugspap og skum i emballagen samt 26,5 % genbrugsplast (PCC) i kabinettet.

Lenovo lancerer kompakt workstation med stor ydeevnePriser og tilgængelighed

ThinkStation P360 Ultra kommer på markedet til august/september, og priserne starter fra 13.995 DKK

 

 

 

 

 

 

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>