Lenovo modtager som den første elektronikproducent en DEKRA-certificering for deres klimaprogram
Hjem BÆREDYGTIGHED Lenovo modtager som den første elektronikproducent en DEKRA-certificering for deres klimaprogram

Lenovo modtager som den første elektronikproducent en DEKRA-certificering for deres klimaprogram

Af Redaktionen

Som den første elektronikproducent modtager Lenovo DEKRA-certificering for virksomhedens klimaprogram, der på to år har ført til udligning af over 350.000 tons CO2.

I takt med at efterspørgslen efter miljøbevidste produkter og tjenester stiger, kan Lenovo nu annoncere, at virksomheden som den første elektronikproducent har modtaget en DEKRA-certificering.

Virksomheden modtager certificeringen for sit Lenovo CO2 Offset Service-program.

Lenovos klimaprogram startede som et nordisk pilotprojekt i 2019, men er sidenhen blevet rullet ud i resten af verden. Programmet hjælper virksomheder med at beregne CO2-udlednigen forbundet med indkøb af ny hardware. Tjenesten synliggør de enkelte produkters klimapåvirkning over en femårig periode og giver kunderne mulighed for at modregne produkternes CO2-aftryk gennem støtte til udvalgte, grønne FN-godkendte projekter fra hele verden.

Til grund for kompensationen ligger en række beregninger af hver models CO2-aftryk, og det er disse beregninger, som er blevet vurderet dybdegående og nu er certificeret af DEKRA som værende præcise og retvisende.

Lenovo modtager som den første elektronikproducent en DEKRA-certificering for deres klimaprogram”At få en internationalt anerkendt certificering fra DEKRA er altafgørende for et program som dette, da vores kunder skal kunne stole på vores CO2-beregninger og i sidste ende tilføje kompensationen til egne bæredygtighedsmål. Ved at agere som en pålidelig partner er det vores mål at gøre bæredygtighed mere håndgribeligt, gennemsigtigt og sporbart for virksomheder over hele verden,” siger John Stamer, vicepræsident for internationale kommercielle tjenester i Lenovos Solutions & Services Group.

Siden programmets lancering for 18 måneder siden har Lenovos kunder ved deres køb af Lenovos pc’er, desktops, arbejdsstationer, notebooks, skærme og tablets udlignet CO2-aftrykket med 356.411 tons. Det svarer til den årlige udledning af drivhusgasser fra 77.000 personbiler.

”Hos DEKRA udfører vi objektive tredjepartsrevisioner og vurderinger for at verificere forskellige organisationers grad af bæredygtighed. Lenovos CO2 Offset Service-program gav os en enestående mulighed for at evaluere en proces, der er med til at understøtte andre virksomheders bæredygtighedsindsats. Vi håber, at certificeringen er med at øge tilliden til programmet,” siger Roman Zadrozny, Executive Vice President DEKRA Group, Head of Service Division Audit.

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>