Lenovo udnævner Giovanni Di Filippo til præsident for Lenovo Data Center Group i EMEA

Giovanni Di Filippo får dermed ansvar for Lenovos dataforretning i Europa, Mellemøsten og Afrika (EMEA).

Lenovo udnævner Giovanni Di Filippo til præsident for Lenovo Data Center Group i EMEA 1
Giovanni Di Filippo

Lenovo Data Center Group leverer et bredt udvalg af tjenester inden for it-løsninger og hardware til blandt andet danske virksomheder. Med Giovanni Di Filippo får gruppen en erfaren leder, der brænder for at skabe gode teams, der kan levere de bedst mulige løsninger til partnere og kunder.

“For mig at se har teknologi et endnu større samfundspotentiale, hvis vi som udgangspunkt fokuserer på de mennesker, som bruger den, og opmuntrer til et tættere samarbejde om at få teknologi til at fungere smart i hverdagen. Teknologi kan virkelig være med til at gøre hverdagen lettere for os alle sammen, og den kan endda være med til at løse nogle af de store udfordringer, menneskeheden står overfor.”

Før han kom til Lenovo var Giovanni VP of EMEA for Channels, Sales & Strategic Alliances hos Riverbed Technology. Inden har han haft adskillige stillinger på vicepræsident-niveau i globale kanal- og salgsdivisioner hos SAP. Giovanni har desuden været direktør for Cisco i Central- og Østeuropa og i Golf-regionen. Han indtog her en større rolle som leder for hele CEE/CIS-området og Mellemøsten med ansvar for 42 lande og en forretning på tre milliarder dollars.

Giovanni bor i Zürich i Schweiz. Han har flere bachelor- og mastergrader i blandt andet Banking, Business Administration, Sales and Marketing samt adskillige business-diplomer fra hele verden.