Lenovo udvider gaming-sortimentet med processorer, der åbner for en verden af valgmuligheder

I kølvandet på lanceringen af Lenovos nye gaming lineup i foråret afrunder Lenovo nu sortimentet med opdaterede AMD Ryzen-processormuligheder, der tilgodeser forskellige behov hos gamere.

Mennesker bruger teknologi til at gøre livet lettere og finde nye måder at underholde sig på i hjemmet. Uanset om det er første gang, du kaster dig ud i et pc-spil, eller du har været en passioneret gamer i årevis, så stræber Lenovo efter at give dig adgang til teknologier, som ikke bare er smartere, men også åbner for et hav af personlige valgmuligheder.

Efter lanceringen af Lenovos nye gaming lineup i foråret har Lenovos teknikere arbejdet på at udvide sortimentet med endnu flere Windows 10 pc-muligheder til lidenskabelige gaming-entusiaster. Udvidelsen skærer ikke hjørnerne, når det kommer til ydelse, grafik eller skærm.

Denne sommer bliver Lenovos nye mobile og stationære AMD Ryzen-processorer integreret i fem nye Lenovo Legion gaming-pc’er. Det drejer sig om den bærbare 17’’ Lenovo Legion 5 (sammen med den 15’’-model, der allerede er tilgængelig med AMD Ryzen 4000 H-serien mobile processorer), den bærbare højoktane Lenovo Legion 5P, den bærbare Lenovo IdeaPad Gaming 3 til entry-level-spil samt Lenovo Legion Tower 5 og den stationære IdeaCentre Gaming 5.

De nye tilføjelser styrker mangfoldigheden af ​​Lenovos pc-gamingportefølje og giver gamerne flere processor- og grafikindstillinger, der er nødvendige for at opleve de nyeste spil ved de højeste indstillinger. Lad os kigge nærmere på de nye maskiner.

Lenovo udvider gaming-sortimentet med processorer, der åbner for en verden af valgmuligheder 1Gå ikke ned på valgmuligheder – Lenovo Legion 5

Den bærbare pc Lenovo Legion 5 tilbyder udvidede valgmuligheder til gamere i et rent, minimalistisk design, der kommer i to størrelser. Den er udstyret med op til AMD Ryzen 7 mobile processorer fra 4800 H-serien parret med op til NVIDIA GeForce RTX 2060 GPU’er.

Lenovo Legion 5 leverer op til 16 GB 3200 MHz DDR4-hukommelse og 1 TB PCIe SSD-lagerplads. Med hjælp fra den avancerede Lenovo Legion Coldfront 2.0-termiske overflade er du sikret optimal afkøling – og så kommer pc’en tilmed i en elegant Phantom Black-farve.

Giv konkurrenten baghjul – Lenovo Legion 5P

For en fremragende spilpræstation er Lenovo Legions 5P-bærbare udstyret med op til AMD Ryzen 7 mobile processorer fra 4800 H-serien og op til NVIDIA GeForce RTX 2060 GPU’er.

Lenovo udvider gaming-sortimentet med processorer, der åbner for en verden af valgmuligheder 2Ved op til 300 nits lysstyrke har det 15,6 tommer Full HD-vidvinkeldisplay en lynhurtig 144Hz opdateringsfrekvens med en responstid på under 5 millisekunder, som reducerer skærmflimmer og hakken. Dolby Vision-support kan tilkøbes.

Lenovo Legion 5P, der er ideel til eSport, kommer med den forbedrede termiske Coldfront 2.0, der holder varmen væk fra fingerspidserne og samtidigt minimerer støj. Nyd også den maksimale ydeevne, der kommer af Dual Burn-understøttelse, der skubber CPU og GPU sammen for forbedrede ydelser samt Lenovo Q-Control 3.0, som gør det let manuelt at skifte mellem ydelsestilstande.

Spillere, der er på farten, kan let tage den tynde og kun 2,5 kilo lette maskine under armen, og med Rapid Charge Pro kan du se frem til op til 7,5 timers batterilevetid.

For sjov og pålidelig gaming – IdeaPad Gaming 3

Lenovo udvider gaming-sortimentet med processorer, der åbner for en verden af valgmuligheder 3Ud over forbedrede termiske overflader kommer den nye 15,6’’ IdeaPad Gaming 3-bærbare med op til AMD Ryzen 7 mobile processorer fra 4800 H-serien og krystalklar skærm med op til Full HD-vidvinkeldisplay – pakket lækkert ind i et slankt design. Få endnu mere for pengene ved at tilvælge en 120Hz opdateringsfrekvens, som er designet til at sikre en gnidningsfri spiloplevelse og NVIDIA GeForce GTX 1650 Ti GPU, der giver en smuk grafikoplevelse, som er baseret på NVIDIA Turing-arkitekturen.

Den stilfulde IdeaPad Gaming 3 har et blåt baggrundsbelyst spiltastatur og fås i to iøjnefaldende farver; kamæleonblå eller Onyx Black. Med Lenovo Vantage til gaming kan du desuden styre din hardware samt indstillinger for spil og apps fra bare ét sted, så du altid er kampklar.

Skub ydeevnen til det yderste – Lenovo Legion Tower 5

Lenovo udvider gaming-sortimentet med processorer, der åbner for en verden af valgmuligheder 4Den nye Lenovo Legion Tower 5 byder på op til den nyeste overklokbare ydelse med en op til AMD Ryzen 9 3950X desktopprocessor med 16 kerner. Parret med NVIDIA GeForce RTX 2070 SUPER GPU til ultrahurtige billedhastigheder med over 4K-opløsning, er dette kraftige gaming-tårn optimalt bygget til overklokket systemydelse – og så til en pris, der er tilgængelig for de fleste.

Multitasking, streaming og kreative udfoldelser bliver lettere med den superhurtige Wi-Fi 612-forbindelse og en lagerkapacitet på op til 2×1 TB PCIe SSD1 plus 2x 2TB 3.5 HDD og op til 128 GB 3200 MHz DDR4-hukommelse.

Lenovo Q-Control giver dig desuden mulighed for at skifte mellem tre tilstande for ventilatorhastigheder, der passer til dine spilpræstationer eller produktionsbehov, mens det valgfri 200W væskekølesystem sikrer en støjfri maskine med optimalt afkølede komponenter, som yderligere optimerer billedhastigheden.

Skru op for hestekræfterne derhjemme – IdeaCentre Gaming 5

Lenovo udvider gaming-sortimentet med processorer, der åbner for en verden af valgmuligheder 5Den nye IdeaCentre Gaming 5 er slankere end nogensinde og gør sig tilmed bemærket med en sportslig, blå belysning. Den tilbyder op til AMD Ryzen 7 3700X desktopprocessorer parret med op til NVIDIA GeForce RTX 2060 GPU.

Få banebrydende gameplay med den imponerende ydeevne, der giver dig mulighed for at bevæge dig hurtigere og sigte bedre, samtidigt med at GeForce RTX 2060-grafik viser dybden og den visuelle troværdighed, der kan opnås med ray-tracing i realtid.