Lenovo Yoga fejrer nu 10-årsjubilæum med tre stærke nyheder
Hjem LEVERANDØRLENOVO Lenovo Yoga fejrer nu 10-årsjubilæum med tre stærke nyheder

Lenovo Yoga fejrer nu 10-årsjubilæum med tre stærke nyheder

Af Redaktionen

På CES for præcis 10 år siden fik Lenovos ikoniske 360-graders hængsel debut med lanceringen af verdens første Yoga 2-i-1.

I forbindelse med jubilæet får serien nu tre nye medlemmer.

Lenovo Yoga fejrer nu 10-årsjubilæum med tre stærke nyhederI 2012 lancerede Lenovo en verdensnyhed: Den første Yoga-computer med et særligt fleksibelt design. I forbindelse med 10-årsjubilæet er Lenovo klar med tre nye modeller til serien: Flagskibet Lenovo Yoga 9i på 14 tommer, den ultrabærbare Yoga 7i i 14 og 16 tommer samt den 13-tommer store Yoga 6, som består af genbrugsmaterialer. Alle tre nye modeller kan desuden klimakompenseres i købsøjeblikket gennem Lenovos klimaprogram CO2 Offset Service, der nu også omfatter forbrugere. Derudover lanceres tre nye skærme: Lenovo Q27h-20, Lenovo Q27q-20​ og Lenovo Q24i-20.

Flagskib med diskrete detaljer

Yoga 9i er det nye flagskib i Yoga-serien. Computeren, der kører Windows 11, har op til en 12. generations Intel Core i71260P-processor og lever op til Intel Evo-kravene om hurtig respons, ekstremt kort vækketid, lang batteritid og hurtig opladning. I tillæg kan den 14-tommer store computer fås i en udgave med en 4K OLED-skærm, og så har den indbygget soundbar med højtalere fra Bowers & Wilkins.

Alle fortræffelighederne er samlet i en tynd, let og elegant maskine, hvis mest markante forbedring sammenlignet med tidligere Yoga-modeller måske er let at overse, men ikke desto mindre er en meget anvendelig og praktisk detalje i en travl hverdag. Det sindrige design gør den nemlig let at åbne med bare én hånd, hvilket mange forsøger at gøre, når de arbejder på farten.

Derudover har den et tastatur, der næsten strækker sig helt ud til computerens kanter og nye ét-kliks funktionstaster, som giver nem adgang til intelligent strømstyring, mulighed for at sløre baggrunden under videoopkald og nemmere mulighed for at skifte mellem mørk og lys tilstand. Yoga 9i fås i neutrale farver, understøtter Wi-Fi 6E, og der medfølger en digital pen, Precision Pen 2.

Alsidig underholdningsmaskine

Arbejde, underholdning og afslapning. Yoga 7i favner problemfrit alle tre discipliner, og det er uagtet, hvilken konfiguration og skærmstørrelse (14 eller 16 tommer), du vælger. Udgaven på 14 tommer kan fås med en 2,8K OLED-skærm med 100 procent DCI-P3 farvespektrum, hvilket giver levende billeder og gør den ideel til kreativt arbejde. I motorrummet kan du få den med op til 12. generations Intel Core i7-1260P og et batteri med en kapacitet på hele 71 KWh og hurtig opladning gennem teknologien Rapid Charge Express, der giver op til tre timers batteritid ved 15 minutters opladning i standby-tilstand.

Udgaven på 16 tommer favner ligeledes kreative brugeres behov. Med en 2,5K LCD-skærm i 16:10-format og lyd med Dolby Atmos leverer den gode film- og spiloplevelser. Den større udgave af Yoga 7i kan fås i en konfiguration med 12. generations Intel Core i7-12700H, og rummer desuden et 100 KWh batteri med Rapid Charge Express.

For begge størrelser kan der tilkøbes en pen, og så kommer de forskellige konfigurationer med et bredt udvalg af porte som Thunderbolt 4, USB Type-A og HDMI/SD-kortlæser.

Yoga i genbrugsmaterialer

Genbrugt aluminium, 50 procent genanvendt plastik, 25 procent genanvendt plastik i batteriet og 30 procent genbrugt plastik i strømforsyningen. Det er fire af de bæredygtighedstiltag, som er gjort ved den 13 tommer store Yoga 6. Den miljøvenlige Yoga har desuden et letvægtsdesign, som gemmer på op til en AMD Ryzen 7 5700-processor, integreret grafik fra AMD Radeon og en 13 tommer skærm i 16:10-format med FHD+-opløsning. Ligesom Yoga 7i kan den fås i konfigurationer med stribevis af porte, og så kan der tilkøbes pen.

Betagende skærme til hjemmet

Sammen med de nye Yoga-modeller løfter Lenovo også sløret for tre nye skærme i Q-serien, der er målrettet forbrugere og hjemmet. Der er tale om en premium QHD-skærm på 27 tommer i form af Lenovo Q27H-20. Den har et næsten rammeløst design og stor farvepræcision med 95 procent DCI-P3 og 99 procent sRGB.

Skærmen kan fungere som hub med sit ét-kabel system, hvor du med USB-C kan oplade enheder eller tilslutte skærmen som en stor, ekstern skærm. Med 90W kan den endda oplade din bærbare computer og gøre det nemt at arbejde hjemmefra.

Derudover lanceres to mere budgetvenlige modeller: Lenovo Q27q-20 på 27 tommer og med QHD-opløsning og Lenovo Q24i-20 på 23,8 tommer med Full HD-opløsning. Begge har et 7,1 mm tyndt display og en ergonomisk fod, hvilket gør dem både æstetiske og praktiske.

Tilbehør til din Yoga

Sidst, men ikke mindst, er Lenovo klar med to nye mus, Yoga Mobile Mouse og Yoga Performance Mouse, samt en dock i Lenovo Go 130W Multi-port Charger.

Yoga Mobile Mouse er en diskret og bærbar mus, som passer til begge hænder, mens Yoga Performance Mouse er ergonomisk designet til højrehåndede og med programmerbare knapper. De har begge tre justerbare indstillinger i forhold til sensitiviteten, som kan skrues op til 2400 DPI. Begge kan også forbindes med Bluetooth eller med USB-C, som samtidigt oplader musene.

Lenovo Go 130W Multi-Port Charger er bygget til forbrugere, der gerne vil have enkel tilslutning af en bærbar til en ekstern skærm, mus og tastatur på hjemmekontoret – og ekstra tilslutningsmuligheder. Den kan både oplade din bærbare og en mobilenhed gennem USB-A, og så har den tre USB-C porte til tilslutning af diverse udstyr.

 

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>