LG skyder CES 2019 i gang
Hjem LEVERANDØR LG skyder CES 2019 i gang

LG skyder CES 2019 i gang

Af Redaktionen

Dr. I.P. Park, der både er CEO og CTO for LG Electronics, skal holde åbningstalen ved CES 2019.

LG skyder CES 2019 i gang 1

Dr. I.P. Park, der både er CEO og CTO for LG Electronics

Under LGs første CES-åbningspræsentation nogensinde ”Et endnu bedre liv med AI”, vil Park præsentere nye perspektiver på, hvordan AI vil ændre forbrugernes hverdag. Park vil forklare, hvordan de innovative AI-teknologier komme til at forbedre forbrugernes oplevelser i hjemmet, på rejsen og på kontoret, men også hvordan LG går i spidsen for denne udvikling, som en virksomhed der går fra at fremstille produkter til at være en livsstilsinnovator.

Som både CEO og CTO for LG Electronics er Park ansvarlig for at sikre innovation af AI som virksomhedens vigtigste vækstmotor. Dr. Park er en af verdens førende teknologiske ledere med over 30 års erfaring inden for forskning og udvikling af forbrugerelektronik, af robotteknologi indenfor bilbranchen, samt indenfor telekom- og softwareindustrien. Park anerkendes for sin evne til at fremme innovation i udviklingsafdelinger ved at kombinere traditionel hardwareteknologi med softwareorienterede teknikker.

“CES 2019 forventes at markere en milepæl i AIs udvikling og i implementeringen på tværs af hverdagsprodukter og services,” fortæller Dr. I.P. Park. Han uddyber: “Hos LG er vores strategi at overgå forventningerne om at berige forbrugernes dagligdag med livsstilsfokuserede AI-applikationer. Hvordan vi gør det, vil jeg forklare på scenen til CES.”

Gary Shapiro, som er CEO for forbrugerteknologiforeningen (CTA), uddyber: “LG er et globalt kraftværk i spidsen for AI-revolutionen, som vil påvirke næsten alle større industrier fra teknologi til sundhedspleje, landbrug, transport, ingeniørarbejde og så videre. Vi er glade for at byde Dr. Park velkommen til CES 2019-scenen, da han leverer LGs første keynote i CES-historien. Vi glæder os til at høre hans indsigter omkring den AI-fremtid, der vil omdefinere vores hjem, virksomheder og lokalsamfund.”

CES 2019 vil fremvise livsforandrende teknologi fra 4.500 udstillere på tværs af 20 produktkategorier med løsninger, der vil ændre, hvordan vi lever, arbejder og bruger vores fritid. Udstillingen giver adgang til den nyeste transformative teknologi som 5G, kunstig intelligens, forbedret og virtuel virkelighed, smart homes, smart cities, sport, maskinintelligens og meget mere.

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>