LGs nye soundbars hæver barren for hjemmebiograflyd på CES 2019
Hjem Nye Produkter LGs nye soundbars hæver barren for hjemmebiograflyd på CES 2019

LGs nye soundbars hæver barren for hjemmebiograflyd på CES 2019

Af Redaktionen

LG arbejder fortsat tæt sammen med Meridian for at forbedre lydkvaliteten og introducerer nu tre nye soundbar-modeller: SL10YG, SL9YG og SL8YG.

LGs nye soundbars hæver barren for hjemmebiograflyd på CES 2019Med 25 års erfaring inden for digital signalbehandling forbedrer Meridians Bass- & Space-teknologi lyden med en sammenhængende lyd og kraftfuld bas. Sammen med sin Image Elevation-teknologi, som er designet til at give mere liv til lyden og omslutte lytteren, giver LGs nye soundbar-modeller en kraftig surround sound, som ingen anden model tidligere har gjort.

Med evnen til at konvertere to-kanals lyd til flere forskellige kanaler uden at forårsage interferens og samtidig opretholde tonebalance lykkes Meridian Upmix-teknologi at forbedre lyden og giver klarer vokaler og instrumenter. LG soundbars i premium segmentet (Modeller SL10, SL9 og SL8) understøtter både Dolby Atmos og DTS:X. Disse teknologier giver en realistisk lyd, der giver følelsen af at komme fra flere retninger og positioner. Det understøtter også nogle af LGs nye soundbars high-definition lyd og en avanceret lydalgoritme, der kan opskalere konventionelle filformater næsten til studiekvalitet. For at forbedre det allerede detaljerede lydbillede kan soundbaren også tilsluttes trådløse baghøjttalere for at opnå en mere biografagtig oplevelse.

Alle LGs nye soundbars understøtter AI og stemmegenkendelse med indbygget Google Assistant. Brugere kan nemt styre deres LG soundbar ved at sige “Hej Google, forøg lydstyrke” eller “Hej Google, hvilken kunstner spiller?”. Desuden gør kompatibilitet med Google Assistant-aktiverede smart-produkter det muligt at styre andre tilsluttede enheder i hele hjemmet via stemmestyring.

2019 LG soundbars har et elegant og diskret design med en dybde på kun 57 mm. LG SL9 kan installeres direkte på væggen for at få en ren og strømlinet profil, der også sparer plads. En integreret gyroskop-sensor måler soundbarens position og justerer lydretning for at sikre optimal lytteoplevelse. LGs SL9 modtog den eftertragtede titel for Best of Innovation ved 2019 CES Innovation Awards. LGs SL9YG og SL10YG har også modtaget to CES Innovation Award.

“LGs 2019 soundbars er et tæt sammen med Meridian Audio og har fantastisk lydkvalitet og bekvemmeligheden ved AI,” siger Kim Dae-chul, leder af LG Home Entertainment Companys audio- og videoafdeling. “Den høje lydkvalitet og alsidighed i vores seneste soundbars tager hjemmeunderholdning til et helt nyt niveau og imødekommer en stigende efterspørgsel efter premium soundbar-løsninger.”

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>