LGs nyeste innovationer inden for TV og lyd belønnes med flere priser til årets EISA Awards
Hjem AI LGs nyeste innovationer inden for TV og lyd belønnes med flere priser til årets EISA Awards

LGs nyeste innovationer inden for TV og lyd belønnes med flere priser til årets EISA Awards

Af Redaktionen

LG Electronics (LG)er blevet rost af Expert Imaging and Sound Association (EISA) for fire af deres TV- og lydprodukter.

LGs nyeste innovationer inden for TV og lyd belønnes med flere priser til årets EISA AwardsEISA er verdens største redaktionelle forbrugerelektronikorganisation og er repræsenteret af 55 publikationer i 29 lande. Ved dette års EISA Awards blev LG OLED TV (OLED65E9), LG NanoCell TV (65SM9000), LG Soundbar (SL8YG) og LG XBOOM Go (PK7) belønnet for deres kvalitet, innovative design og forbrugerværdi.

LG OLED TV blev kåret til EISA BEST PREMIUM OLED TV 2019-2020, hvilket betyder, at LG OLED TV har vundet kategorien otte år i træk. Den største 65’’ model i LGs E-serie af OLED-tv’er, som tidligere i år vandt iF Design Awards Gold Award, drives af LGs anden generations intelligente billedprocessor α (Alpha) 9. Processoren leverer AI-forbedret billed- og lydkvalitet baseret på den uendelige kontrast og præcise farvegengivelse, som LGs OLED-teknologi er kendt for.

EISA-juryen hyldede OLED 65E9s stilrene design, der har gennemsigtigt glas for at give indtryk af, at skærmen svæver frit i luften.

LG NanoCell TV AI ThinQ modtog prisen EISA SMART HOME TV 2019-2020 for sin fremragende billed- og lydydelse, der er baseret på NanoCell displayteknologi, Full Array Local Dimming (FALD) og anden generation α (Alpha) 7-processor.

LG Soundbar SL8YG og bærbare højttaler LG XBOOM Go (PK7) vandt i kategorierne EISA SOUNDBAR 2019-2020 og EISA MOBILE SPEAKER 2019-2020 for deres enestående lydkvalitet, som er er et resultat af LGs samarbejde med den berømte britiske leverandør af high-end lyd, Meridian.

”Vi er meget glade for, at vores innovative lyd- og TV-produkter anerkendes af en så respekteret og betroet organisation som EISA. Vi vil fortsætte med at øge vores investeringer i innovationer for fortsat at gøre folks liv bedre og kunne tilbyde forbrugerne intelligente hjemmeunderholdningsløsninger,” siger Brian Kwon, administrerende direktør for LG Mobile Communications og LG Home Entertainment.

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>