Loewe bild 3. Ét fjernsyn. Passer overalt. I ethvert hjem
Hjem Nye Produkter Loewe bild 3. Ét fjernsyn. Passer overalt. I ethvert hjem

Loewe bild 3. Ét fjernsyn. Passer overalt. I ethvert hjem

Af Redaktionen

Nyt format- Loewe bild 3.65 er nyeste model i OLED TV-familien, og tilbyder en storslået tv-oplevelse med en skærm i storformat, der fylder rummet med liv.

Loewe bild 3. Ét fjernsyn. Passer overalt. I ethvert hjem 2Loewe bild 3-serien er det perfekte match uanset livsstil. Ét fjernsyn til alt og alle, der passer overalt i ethvert hjem. Store billeder. Store oplevelser.

Loewe bild 3.

Det moderne, minimalistiske design giver masser af muligheder for individualitet og personlighed, hvor du selv kan skabe dit personlige TV; 65“, 55“, 49“ eller 43“; LCD eller OLED. På væggen, på bordstand eller stående på gulvet, i Graphite Grey eller Light Grey.

Takket være de forskellige størrelser, opsætningsmuligheder og farver kan Loewe bild 3 tilpasses din livsstil og hurtigt blive en del af dit hjem. Det leveres med bordstand og indbyggede højttalere, så TV’et kan tilsluttes så snart det er pakket ud. Et dynamisk og individuelt fjernsyn.

NYT: Loewe bild 3.65. Store billeder. Store oplevelser.

Loewe bild 3.65 OLED bliver hurtigt det naturlige omdrejningspunkt i ethvert hjem. Det kombinerer innovativ state-of-the-art teknologi med intelligente funktioner og uovertruffen Loewe kvalitet – ”Made in Germany”.

Med det nye bild 3.65 får du storslåede tv-oplevelser med en skærm i storformat, der fylder rummet med liv. På trods af den store skærmstørrelse på 164 cm (65″), måler den ultra-tynde skærm kun 4,6 mm i dybden, der sikrer et let og fint udseende. 360-graders designet med et stilfuldt stofbetræk på bagsiden, skjuler elegant stik og kabler, og gør opsætningen nem og ubesværet.

Et fjernsyn skabt til dem der elsker design, håndværk og avanceret teknologi.

OLED

Den nyeste generation af OLED-skærme gengiver fascinerende krystalklare og detaljerede billeder i naturlige farver. De fineste detaljer i billederne blive synlige og hurtige bevægelser gengives med en autentisk dynamik – som at være der selv. OLED-teknologien benytter selvlysende pixels, også kaldet organiske lysdioder. Der er ingen baggrundsbelysning, så når pixels ikke er aktive, syner skærmen helt sort. Fra lys til det mørkeste sort. OLED er fængende forskellig.

Lyd

Den kraftige 2 x 40 watt (80W) integrerede fronthøjttaler med lukket bass reflex sikrer pragtfuld voluminøs lyd, der fylder rummet, så du kan nyde den enormt nuancerede og autentiske lyd med høj klarhed og dramatisk lydspor.

Med et digitalt audio link interface (i bild 3.49 og 3.43), kan du nemt og enkelt udbygge din tv-løsning med ekstra Loewe højttalere og subwoofer til Loewe’s Home Cinema systemer. Via Bluetooth kan du høre musik i dine trådløse hovedtelefoner eller streame musik fra en smartphone/ tablet direkte til fjernsynet.

TV’et er let og intuitivt at bruge, og alt, der er vigtigt, findes hurtigt i Loewe’s brugermanual på skærmen. Dine foretrukne tv-kanaler, optagelser, apps og andre eksterne kilder kan nemt tilpasses og gemmes på startskærmen.

Apps til f.eks. Amazon Video og Maxdome, men også til YouTube og TIDAL, er forud installerede. TIDAL musikstreaming-tjenesten giver adgang til mere end 50 millioner musiknumre.

Loewe bild 3. Et fjernsyn til alle, for alle.

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>