LogPoint udgiver LogPoint 7 med SOAR i SIEM-løsningen
Hjem sikkerhed LogPoint har frigivet LogPoint 7 med SOAR i SIEM-løsningen

LogPoint har frigivet LogPoint 7 med SOAR i SIEM-løsningen

Af Redaktionen

Omfattende opdatering integrerer SIEM og SOAR i én samlet security operations platform, der accelererer detektering, efterforskning og håndtering af trusler.

LogPoint er den første leverandør på som tilbyder SIEM og SOAR i samme løsning, uden ekstra omkostninger

LogPoint har frigivet LogPoint 7, som kombinerer de analytiske egenskaber i SIEM-platformen med det kraftfulde responsværktøj SOAR. LogPoint 7 giver organisationer i alle størrelser adgang til automatiseret cybersikkerhed ved at inkludere SOAR uden ekstra beregning, i en løsning fyldt med use cases, playbooks og integrationer, som er klar til brug.

LogPoint udgiver LogPoint 7 med SOAR i SIEM-løsningen

Christian Have

Antallet af cyberangreb vokser og de bliver hele tiden mere og mere sofistikerede, hvilket udgør en trussel for virksomheder i alle størrelser. Samtidig lider mange cyber-sikkerhedsafdelinger under den globale mangel på kompetencer inden for cybersikkerhed. Det sætter ressourcerne til at håndtere cyberangreb under pres, og de kæmper med at opdage, undersøge og håndtere trusler hurtigt nok. LogPoint 7 tager hånd om disse udfordringer med en holistisk og automatiseret tilgang til at håndtere sikkerhedshændelser, som nedbringer den tid det tager at opdage, organisere og respondere på cybersikkerhedshændelser.

“SOAR er en integreret del af SIEM i LogPoint 7. Det betyder, at vores kunder får én løsning, der understøtter hele processen med at detektere, efterforske og håndtere hændelser. Vi anlægger en holistisk tilgang og bevæger os fra sikkerhedsanalyse til sikkerhedsdrift, og introducerer automatisering. Vi er den eneste leverandør med den tilgang, og SOAR bliver dermed også tilgængeligt for organisationer i alle størrelser. Licensen er baseret på antallet af enheder fremfor de evigt voksende datamængder, og fremover vil SOAR altid være inkluderet i LogPoint” siger Jesper Zerlang, CEO i LogPoint.

Brugere af SOAR- og SIEM-systemer fra forskellige leverandører oplever ineffektivitet, fordi der ikke er tilstrækkeligt data til at sikre, at SOAR-systemet håndterer alarmer fra SIEM-systemet korrekt. Derudover er analytikere, som arbejder med løsninger, der ikke er integreret, nødt til at arbejde med forskellige brugergrænseflader og navigere i konteksten mellem forskellige applikationer.

“LogPoint 7 gør sikkerhedsteams mere effektive ved at automatisere opgaverne og strukturere de arbejdsgange, som de overbebyrdede cyber-sikkerhedsafdelinger er helt afhængige af. Ved at normalisere og korrelere log-filer og tilføje kontekstuel information, omdanner LogPoint log-filer til data af høj kvalitet, som muliggør automatiseret detektion og respons, og minimerer de operationelle omkostninger,” siger Christian Have, CTO i LogPoint.

LogPoint løsningen leveres med nøglefærdige integrationer, som gør det muligt at skabe forbindelse til andre sikkerhedsløsninger, herunder end-point-protection systemer og Threat Intelligence platforme. Det gør det muligt for en it-sikkerhedsafdeling at automatisere ”triage”, efterforskning og respons via playbooks. Dette effektiviserer og understøtter en holistisk tilgang til driften i en cyber-sikkerhedsafdeling.

LogPoint 7 bliver leveret med den bedste service og supportløsning på markedet, og det giver markedets bedste ”time-to-value”. LogPoint fik 4,6 point (ud af 5) for service og support i 2021-udgaven af Gartner Peer Insights, og er placeret som en suveræn nummer 1 i Info-Techs Emotional Footprint-rapport med en samlet kundetilfredshedsscore på 9,2 (ud af 10).

LogPoint 7 er tilgængelig on-premise, i skyen eller som SaaS.

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>