Loxam fornyer sit Managed SD-WAN-netværk med GTT
Hjem NYHEDER Loxam fornyer nu sit Managed SD-WAN-netværk med GTT

Loxam fornyer nu sit Managed SD-WAN-netværk med GTT

Af Redaktionen

Netværksaftalen dækker mere end 115 af Loxams europæiske afdelinger

GTT Communications, Inc., en af de førende globale cloudnetværksudbydere til multinationale kunder, annoncerer i dag, at virksomheden har fornyet sin Managed SD-WAN og netværkssikkerhedsløsning for Loxam, som er den førende udbyder af udlejning af udstyr i Europa.

Aftalen dækker mere end 115 af Loxams europæiske afdelinger i Belgien, Danmark, Frankrig, Tyskland, Irland, Luxembourg, Holland og Schweiz.

Loxam er markedsleder inden for udlejning af kommercielt udstyr og værktøj til byggeri og offentligt arbejde med afdelinger i over 30 lande. GTT Managed SD-WAN forbinder Loxams hjemmesider med deres forretningskritiske applikationer, der bruges til at administrere udstyrsbookinger, betalinger og andre digitale arbejdsområder. GTT leverer administrerede firewalls og forskellige dobbelte links ved hjælp af DIA og MPLS på hver lokation. De dobbelte links, kombineret med SD-WANs trafikstyring, skaber en modstandsdygtig opsætning, der opfylder Loxams krav til tilgængelighed på netværket.

“Hos Loxam transformerer vi digitalt vores interne forsyningskædeprocesser og omformer vores netværk for konstant at forbedre vores adgang til data i realtid,” siger Jean-Luc Sanchez, CTO hos Loxam. Han fortsætter:

Loxam fornyer sit Managed SD-WAN-netværk med GTTGTT har bevist sig som en betroet partner for os på vores SD-WAN-rejse, som tilpasses til vores skiftende forretningsbehov. GTT supplerer vores egne kompetencer og har et stærkt engagement i at hjælpe os med at nå vores forretningsmål.”

“For at muliggøre den digitale transformation af kundeoplevelsen har en høj tilgængelighed til forbindelser aldrig været mere afgørende i servicesektoren,” siger Tom Homer, President, Europe Division, GTT, og fortsætter:

“Vi er stolte af fortsat at hjælpe Loxam med vores ekspertise inden for Managed SD-WAN-tjenester, mens virksomheden forfølger sin forretnings- og digitaliseringsstrategi for at forbeedre sin ekspertise på markedet for leje af udstyr.”

 

 

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>